bu ay bekliyorum,zaten 15.günümdeyim..kasıklarda ağrı hissettim,belki de yumurta vardır..bu ay gebelik olmaz da adet olursam,giderim doktora.hem yeni bir dr yeni bir soluk olur tedaviye :) yani aslında gebelik olursa da giderim tabi,bu kez kontroller için.riskli gebelikler hakkında da uzman mı bu dr?bizim gebelikler genelde riskli oluyor ya...bebek planladığımızı da söylerim ona göre bir yol çizer bana..arkadaşının ismini verirsen çok sevinirim canım :)
Arkadaşımın ismini sana istediğin zaman özelden atarım canım. evet bu konuda uzman, o arkadaşıma tüp bebek yapıcak 2-3 ay sonra. (şu anda emlak kredisi nedeniyle erteledi) onun çift rahimi var, bizden biraz daha zor yani.2 kere hamile kaldı ama bebişler öldü, büyüyemedi karnında. patır patır yumurtluyo ama olmuyo, o yüzden tüp bebek yapmaları şart. geçen ona rahim filmi çekti bu doktor, hatta bende ona mı çektirsem diye düşünmüyorum değil....
ben hiç görmedim ama arkadaş gibi olduğunu söylüyor arkadaşım yıllardır. istediği zaman onu cebinden arıyo birde....güzel bir şey bence