merhabalar benim bi hikayem yok ama inş olur sizler gibibende pco sebebiyle tedavi oluyorum ilaçsız hiç adet göremedim bu yaşıma kadar bir yıllık evliyim klomen denedik olmadı menogon iğne denedik olmadı sonra doktor aşılama yapalım diyince bana da erken geldi ve rahim filmi çektirdim ağlaya ağlaya da olsa filmden sonra bi ay bekleyelim dedik bakalım ama çok istiyorum bi bebeğim olsun ağlamaktan yoruldum artık:8 benden sonra evlenen eşimin kuzeni hamile bebeği doğanlar bile var biliyorum ailesi de istiyor bekliyor ama napiyim eşimin görümcemin oğluyla oynarken görünce içim sızlıyor Allahım bu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin bizimde anlatıcak güzel bi hikayemiz olsun inşş
Merhaba arkadaslar
Uzun zamandır takip ediyordum siteyi ve en sonunda yazmak icin cesaret buldum...
2 senelik evliyim ve son 9 aydır bebek istiyoruz ama bir türlü olmuyor( adetlerim hep duzensizdi evlenince geçer dediler, evlendikten sonra da bi gelişme olmadı genelde 40 günde bir adet olurdum.4 ay sonra Doktora gittik esimle prolaktin seviyem yuksek çıktı ilaç kullandım normale indi ve o ay sonu hamile kaldım 5 haftalikken kimyasal düşük yaptığımı öğrendim sonrasında doktora gittim 1 ay bekle sonra yeniden deneyin dedi. Ama miyom var dedi sende şaşırdım yoktu çünkü ? Son 3 aydir adetlerim düzene girdi bu ay 6 gün gecikti ve hamileyim sandim ( ama sonuc husran benim kafama takılan acaba bende pkolu muyum? Doktor hic birsey söylemedi bana. Hamilelikten sonra sanki göbeğimin alt kisminda bi sislik oluyor gibi ve ben her ay hamile gibi hissediyorum kendimi (( ve sonra göz yasları... Bu ay ovulasyon testi aldım eğer bu ay yine birsey olmazsa yine doktora gideceğim sanırım acaba pko varmıdir arkadaslar cevap verirseniz sevinirim... Şimdiden tesekkurler
amin inş. aynı şekilde ben de, eşim görümcemin oğluyla arkadaşların çocuklarıyla oynarken çok kötü olurdum. seni çok iyi anlıyorum. allah yardımcın olsun inş en kısa zamanda bebeğin olur hayırlısıyla. biraz zor ama grçekten kafanı rahatlatman gerek...
doktorların bazıları pko i önemsemez ve bunu söylemezler bile. pko gerçek tedavisi onu unutmak ve olumsuz düşüncelerden uzak durmak
merhabalar benim bi hikayem yok ama inş olur sizler gibibende pco sebebiyle tedavi oluyorum ilaçsız hiç adet göremedim bu yaşıma kadar bir yıllık evliyim klomen denedik olmadı menogon iğne denedik olmadı sonra doktor aşılama yapalım diyince bana da erken geldi ve rahim filmi çektirdim ağlaya ağlaya da olsa filmden sonra bi ay bekleyelim dedik bakalım ama çok istiyorum bi bebeğim olsun ağlamaktan yoruldum artık:8 benden sonra evlenen eşimin kuzeni hamile bebeği doğanlar bile var biliyorum ailesi de istiyor bekliyor ama napiyim eşimin görümcemin oğluyla oynarken görünce içim sızlıyor Allahım bu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin bizimde anlatıcak güzel bi hikayemiz olsun inşş
canım inşallah kawuşursun bi an önce isteğine seni çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım. rahim filmi nasıl çok canın yandımı
Yok cnm yanmadi uzuntuden baslangicindn bitisine kdr agladim tabi ama acidan degil 5dk bisi surdu ilac gelirken kasiklarimda hissettim o kdr.simdi bekliyorum bakalim bu ay ilac fln da verilmedi filmden sonra incir kuru yaptim elimden geldigince ramaxandan dolayi cok dzenli de yapamadim ama hayirlisi. Olsun artik kendi kendime dusunmekten yoruldum
aynen bende 3 ay klomen kullandım olmazsa rahim filmi çekelim dedi ama yine olmadı rahim filmi içinde gitmedim bende korktum bır ıkı ay kendı halıme bıraktım kendımı :) ilaçlar insann hormon dengesını alt ust edıo cok yoruldum
Ne kadardır evlisin cnm? Ben klomeni iki ay kullandim sonra gorumceme anlattim o da kendi doktoruna götürdü menogon igne verdi bi ise yaramafi tabi snra asilama diyince filmden once asilama sacma geldi bana bnde korkuyordum cok ama cektirdim korkma. Nerede yasiyorsun bursada cekildim ben
ankaradayım canım 9 aylık ewlıyım daha ama korunmadık hıc 9 aydır olmadı ne yazıkkı cok agrılı oluo falan dedıler ben normal muayneye gıttgımde bıle agım oluo o yuzden korktum bende
Anladim cnm cok korkuyorsan anestezili de cektirebilirsin ins ihtiyac duymazsin tabi de daha bir sene olmamis hayirlisi olsun dua et
evet cnm 1 yıl olmadıgı ıcın gıtmedım bırazda bekleyelım bakalım bıraz daha rabbım hakkımzda hayırlı olanı wersın ınsalah
Canım benim ya kıymam seni çok iyi anlıyorum em azından umutların var sağlıklısın rahim filmin temiz umudu olmayanlar ne yapsın hiç kendini üzme olurmu sitres en büyük etken olmamasına düşünmediğin bir anda hamile oldugunu öğreniceksin hiç bir sorunu ılmayıpta prikolojik nedenlerle çocukları olamayan çok aile var benim arkadaşımın hiç bir sıkıntısı yoktu eside öyle 2 yılda oldu bebegi birde tek kendine yüklenme esinde bir baktırsın kendisine daha rahat olursun hem
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Öyle tabi cnm her zaman sukrediyorum isyan etmiyorum tabi ama icim ole cok istiyor ki minicij bebisleri gorunce gozlerim doluyor artikbiliyorum esimde biliyor ne kdr uzuldugumu ogretmenim ben ozel okulda çalışıyorum kpssye bile calismadim bebegim olcak benm die istemiyorumis guc fln dedim bi sene daha idare ederim dedim ama oolur ins meryem suresi okumaya basladim Allahim kabul etsin. Eşim de yaptırdı sperm testi normal cikti sikinti yok sorun bende yani bu yüzden bazen ona da Haksızlık ettigimi düşünüyorum söylüyorumda ona belkide pismansin evlendigine diyorum (
Canm ya kendimi gördüm bir an sende üzülme bak herşeyim bir çaresi var bana neler söylemişlerdi gecelerde ağladım boşanmayı bile aklımdan geçirmiştim ama eşler bırakmıyor öle kolay kolay tüp benek tedavisi ile ikiz kızlarım var şimdi 1 yasına giricekler yakında umudunu sakın yitirme umutsuz yaşanmaz inan ne güzel öğretmen olmussun tebrik ederim güçlü bir kdınsın öğretmen olmak öyle kolay bir iş degil üstesinden gelemicem hiçbirşey yok aen bunu çoktan kanıtlamıssın bile canm kendini küçük görme elbet olacak bebişin tedaviyle yada doğal yöntemler öyle ilerledi ki ben anne olduysam ümitsiz vaka olan ben allah ın izniyle sende olırsun bir dr git kendini güzlce muayene ettir için rahatlasın
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Cnm sagol teşekkür ederim. Allah kizlarini sana bagislasin güzel gunlerini gör ins tedavi oluyorum tabi iste klomen igne derken rahim filmi cekildik ins rabbim versin cok istiyorum. Meslegimi diyorum belkide bu yuzden mi seçtim cocugum olmick mi cocuklari bu kdr cok seviyorken diyorum. Onlari da cok seviyorum kucucukler daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?