ben 2,5 yıllık evliyim hiç korunmamama rağmen evliliğimizin birinci yılı sonuna kadar bebek olmayınca doktora gittim. PKO olduğumu ve tedavi göremden hamile kalamayacagımı söyledi. hormonlara bakıldı prolaktin yüksekti. hep içimde kendiliğimden hamile kaırım ümidiyle biraz erteledim. her ay adetim gecikir her ay test yaparım ve negatif çevremdeki arkadaşlarımdan hamile haberi aldıkça içimde duyduğum ince bir sızı... neyse en son klomen kullanmaya karar verdik.3 ay kullandım yumurta gelişti çatlatma iğnesi oldum ama sonuç yok. doktor senin tüplerinde problem var bence hsg çekelim dedi. hsg çekildim sonuçta tüplerimin açık olduğunu öğrendim. Bir ay sonra yeniden klomene başladım adetimin 12 günü gittiğimde doktorum yumurtamın güzel geliştiğini ancak endimetrium tabaksının 3,5 mm düştüğünü alt sınırın 7 normalin 10 olduğunu yumurta döllense bile bu tabakaya tututanamayacağını bu şekilde tüp bebek bile yapılamayacagını söyledi. büyük bir yıkımla eve döndüm.adetimin 14. günü yeniden doktora gittiğimde 7,5 olmuştu doktor çok şaşırdı tabi bende... aradan 15 gün geçti daha adetim bile geçmemeişken evde idrar testi yaptım silik bir çizgi daha önce hiç böyle olmamıştı, ama inanamıyorum tekrar yaptım yine çıktı eşimi aradım, hatta bir gece önce onunla konuşmuştuk umudumu iyice kaybettiğimi söylemiştim tedaviye devam etmiycem demiştim, ama ertesi gün Allahım bana bir mucizeyi gösterdi şu an 7 haftalık hamileyim... allahım inşallah sağlıkla kucağıma almamı nasip eder. İNANIN HEPİNİZ İÇİN DUACIYIM Allah isteyen herkese tattırsın...
ayyy herkes kendini tek sanıyor ve böyle okuyunca da ne kadar şaşııyor dimi :) bende aynı böyle yaşadım allahım herkese yaşatsın bu duyguyu. Allah sanada sağlıklı bir şekilde yavruna kavuşmayı nasip etsin inşallah. 24 kasım döllenme tarihli ikimizin bebeğide hayırlısı olsun :)
canım maşallah rabbim hayırlısını nasip etsin herkese.benim durumumda senin gibi pcoluyum ama kıllanma sivilcelenme kilo alma falan yok.3 ay oldu tedavi görüyorum ama bi sonuç alamadık hayırlısı yüce mevladan.o neylerse güzel eyler.
arkadaşlar hepinize slm öncelikle.!Ben aranıza yeni katıldım ve sizin gibi pko liymişim.Aslında benim adet düzensizliği vs hiç olmadı ama ultrasonda görüntü olarak öle çıkıyor.Hormon testlerimde normal miş.Ben 9 aylık evliyim 5 aydır bebek istiyoruz fakat olmuyordoktorlar 1 sene beklememi söylediler eğer olmazsa tedavye başlayabilirmişim ama çok saçma değilmi?Kafama takıldı şimdi bizde yumurtlama hiç mi olmuyor ya da zamanımı belli değil napmamız gerekiyor?Birde soğan küründen bahseden arkadaşlar var bende uyguladım bu kürü 3cm çapında kistim gitmiş üstelik herhangi bir ilaç kullanmadım.Bence herkes bu küürü denesin mutlaka faydası olucaktır.
ayy yıllar oldu bu yorumumu buldum.çok tuhaf oldum.ozaman böyle yazmışım şimdi allaha şükürler olsun oğlum 11 aylık.
canım bizde yumurtlama oluyor fakat yumurtalar ya az gelişiyor ya gelişimeyip kist oluyor yada zamansız gelişiyor.buda adet düzensizliğine ve gebeliğine engel oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?