Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 arkadaşıma da çok sevindim. hep sonuçlar mutluluk verici. ben de 1.5 yıllı geçkin zamandır evliyim. bekarlığımda hep sorunluydu reglim ama hiç bir doktor bişey demedi. hep normal ultrason olduğu için görmediler belki bilmiyorum. ama pazartesi günü pko olduğumu öğrendim ve 5 aydırda gebe kalmaya çalışıyorum. dr um ısrarla bi sene dolana kadar beklemem gerektiğini söylüyor. ama ben çok istiyorum. açıkçası beklemek de istemiyorum. yani sonuca çabucak ulaşmak gibi bi huyum var. zaten bi sene dolana kadar olacağı varsa da psikolojim yüzünden olmıcak. bana vereceğiniz bir öneri varsa paylaşır mısınız?
canım cevabın için saol. ilk öğrendiğimde hemen tedaviye başlamak istemiştim ama şimdi bi kaç ay soğan ve incir kürünü denemeye karar verdim. o yüzden bi kaç ay sonra giderim eğer gidersem. tavsiyen için thankssŞenizyerimsenibencanım hamile kalabilirsin. doktorlar öğle diyor çünki istatistiksel olarak çiftlerin yüzde 80 iilk bir yılda hamile kalabiliyor.sende pco var ama olabilir
bende anlatayım hikayemi
benim adetlerim duzenliydi.yani 2-3 gun nadirende 5-6 gun oynuyodu sadece. evliligimizin 2,5 yılı geride kalmıstı ve biz cocuk dusunmeye basladık.3.ayımızda doktora gitmeye karar verdim.cunku daha once hic jinekologa gitmemistim. eger bi sorun varsa biran onca hallolsun istiyodum. ocak ayında adetim biter bitmez solugu doktorda aldım. alttan muayene sonucu pko oldugumu soyledi.kistleri bende gormustum ultrasonda.ama bende ne kıllanma ne asırı kilo nede sivilcelenme vardı.doktor pkonun dogustan gelen bir rahatsızlık oldugunu, olene kadar bu hastalıkla yasıcamı soyledi benneyaptımki
bana isterseniz birkac ay daha ugrasın olmazsa tedaviye baslayalım dedi. bende fazla zaman kaybetmek istemiorum tedaviye hemen baslayalım dedim. ozaman birdahaki adet zamanında gel bana rahim filmi cekelim dedi doktor.
ben subat ayındaki adetimi beklerken adet gunume 5 gun kala hic umudum olmayarak idrar testi yaptım ve 2.cizgiyi silik olarak gordum.sonra kan verdim ve hamileydim :CüvCüv:
sanırım ben sanslı olanlardanım.umarım Allah hepinize saglıklı bebisler verir.:Saruboceq:
bu da benden:1 yılönce öğrendim tesadüfen pkolu oldugumu.kilo dışında bişiyim yoktu.bebek te istemioduk o zmn.bir yıl kdr yasmin ve glifor kullandım.ocak ayında yasmin yüzünden migrenim iyice azdı,çekilmez hale geldi.tabi glifor kullanmama ragmen kiloda veremedim yasmin yüzünden.doktorumu değiştirdim.zaten adetlerim düzenliydi doktorum 6 ay süre verdi folik asite başlattı.kilolar aynen duruo tabi:)subatta bırakmıştım yasmini.ikinci ay hamile kaldım Allahın izniyle.yani her pkolu tedaviyle hamile kalıcak die bişi yok kızlar.içinizi,gönlünüzü ferah tutun.ben su anda 5 hafta lık hamileyim.dün bebişimin kesesini gördük.Allah hepinize nasip etsin inşşşş