- 11 Eylül 2007
- 1.713
- 11
- 40
-
- Konu Sahibi supremunvale
seherim ALLAH sanada sabır versin..çok zorrmuş babasız kalmak(...inşallal ALLAH tüm isteyenleri evlat sahibi yapar..
sagol canım evet cok zor her gecen gün yoklugunu daha cok hissedıyorum ama ne yapalım kader....... inşallah bebeişlerımızı kucagımıza alırızda bıraz moral olur bize
merhaba arkadaslar yazdiklarinizi okudum sizinle benide araniza alirsaaniz cok sevinirim.bende iki defa tup bebek yaptim olmadi moralim sifir.sizden biraz daha tecrubeliyim galiba sormak istediginiz bisey olursa burdayim
ben 9 defa asilama yaptim yanlis bi doktor sectim aslinda 3 defadan sonra gerekli degil ama ordan 3 sene kaybettim sonra buyuk bi hastaneye bas vurdum sonunda mikro enjeksion yaptim birincisinde sadece 1 emriyom vardi mecburen onu koydular tabi sonuc negatif.ikincisini bu ay yaptim 13 tane vardi 7 kaliteli kaldi bi tane yuklediler cok mutluydum bu sefer doktor cok iyi dedi gecen gun test yaptim gene negatif dondurulmus 6 ane var 1 inci ayda tekrar randevum var ama yapmak istemiyorum cok korkuyorum
merhaba arkadaşlar bendede pko var. önce glukofen kullanıyordum onu atmakta zorlandım bıraktım şimdi glucophage kullanıyorum. ikiside şeker ilacı ama ben glucophageyi daha kolay atıyorum. klomen kullandım bu ay biri 18 biri 14 mm yumurta oluşmuş cumartesi çatlatma iğnesi vurulacağım. hayırlısı olur insallah. doktor beklediğimiz gibi cıkmadı sonuç dedi 4 - 5 yumurta oluşsa daha iyiydi dedi. moralim bozuldu biraz. dün neşem cok iyiydi eşimle şakalasıp durmuştum bakalım kaç tane yumurtlamışım diye. herşey kötüye gidiyor hayatımda. işim yok bebeğim yok annemi yeni kaybettim. of of. Allah ım bir yerden kapı açar inşallah hangisi hayırlısıysa o olsun.
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
merhaba arkadaşlar bendede pko var. önce glukofen kullanıyordum onu atmakta zorlandım bıraktım şimdi glucophage kullanıyorum. ikiside şeker ilacı ama ben glucophageyi daha kolay atıyorum. klomen kullandım bu ay biri 18 biri 14 mm yumurta oluşmuş cumartesi çatlatma iğnesi vurulacağım. hayırlısı olur insallah. doktor beklediğimiz gibi cıkmadı sonuç dedi 4 - 5 yumurta oluşsa daha iyiydi dedi. moralim bozuldu biraz. dün neşem cok iyiydi eşimle şakalasıp durmuştum bakalım kaç tane yumurtlamışım diye. herşey kötüye gidiyor hayatımda. işim yok bebeğim yok annemi yeni kaybettim. of of. Allah ım bir yerden kapı açar inşallah hangisi hayırlısıysa o olsun.
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
ben 9 defa asilama yaptim yanlis bi doktor sectim aslinda 3 defadan sonra gerekli degil ama ordan 3 sene kaybettim sonra buyuk bi hastaneye bas vurdum sonunda mikro enjeksion yaptim birincisinde sadece 1 emriyom vardi mecburen onu koydular tabi sonuc negatif.ikincisini bu ay yaptim 13 tane vardi 7 kaliteli kaldi bi tane yuklediler cok mutluydum bu sefer doktor cok iyi dedi gecen gun test yaptim gene negatif dondurulmus 6 ane var 1 inci ayda tekrar randevum var ama yapmak istemiyorum cok korkuyorum
EN BÜYÜK HAYALİM BİR BEEBEGİM OLMASI.... COK TEŞEKKÜR EDERİMM.. O KADAR COK İSTİYORUM Kİ BUUNU ANLATMAM İMKANSIZ.....O MUCİZEYİ YAŞAMAK İSTİYORUM EVLENDİGİM DE İNŞ SORUNSUZ OLUR ... PKO VE TROİD YÜZÜNDEN KORKUYORUM AMA İNŞ ALLAH YARDIMCIMIZ OLUR HERKESİN...
bendede pko var
çok üzülüyorum en büyük hayalim şimdi bebk kilo veremiyorum versem herşey düzelicek çünkü hormonlarım çok kötü değil sadece kistlerim var ama ben3 ayda 10 kilo vremme gerekirken 4 kilo verdim glukofen ve diane 35 içiyorum ve bazen çok ağrım oluyo beni anlayan insanların desteğine çok ihtiyacım var