Ekmekler Pideler Pizza

ya bence hazır gıbı olmus goruntu uper canım cektı olsada yesek bende yapıyım bı ara

ağzımın suyu aktı canım yaaaa
salyakm8.gif
napmışsın öyle..süper görünüyo.ellerine sağlık

şu an felaket sinirliyim :kızgın: bugün bu pizzadan yapayım dedim..öyle hevesliydim ki.. herşeyi tarife göre yaptım.sanırım pakmaya dan oldu.kabarmadı öyle yoğurdum.üstünü özene bezene süsledim.attım fırına.hamuru bi türlü pişmedi.. tekrar fırına koydum hamur bi acayip olmuş.oyun hamuru gibi.. üst tarafı da yandı..sinirimden oturup ağlıcaktım...sabahta kahvaltı yapmamıştım pizza yapıcam bol bol yerim diye.akşama kaddr kramplar girdi mideme açlıktan...kaldı öyle yenmez artık.. ertesi gün pizza unu ndan alıp yapıcam.

şu an felaket sinirliyim :kızgın: bugün bu pizzadan yapayım dedim..öyle hevesliydim ki.. herşeyi tarife göre yaptım.sanırım pakmaya dan oldu.kabarmadı öyle yoğurdum.üstünü özene bezene süsledim.attım fırına.hamuru bi türlü pişmedi.. tekrar fırına koydum hamur bi acayip olmuş.oyun hamuru gibi.. üst tarafı da yandı..sinirimden oturup ağlıcaktım...sabahta kahvaltı yapmamıştım pizza yapıcam bol bol yerim diye.akşama kaddr kramplar girdi mideme açlıktan...kaldı öyle yenmez artık.. ertesi gün pizza unu ndan alıp yapıcam.

canım çok üzüldüm yaa :çok üzgünüm:
bende böyle bi sorun olmadıı
acaba çok yüksek ısılı bi fırına mı attın
eğer ısı çok yüksekse hamur pişmez çiğ kalır yavaş yavaş pişmesi lazım
ben davul fırında pişirdiğim için kapağı aralık pişiriyorum
inş bi dahaki pişirmene sorun olmaz :teselli:

bu arada resimler sanırım yüklediğim sitedeki sorun yüzünden silinmiş
yoksa dah önce resim ekliydi arkadaşlar

hamuru pişmeyip üstü yananlar ilk önce hamurunu yarım pişirip malzemeleri üstüne koyup pişirmeye devam edebilirler
sbarro da yani bir pizzacıda bu şekilde yapıyorlardı
hem sebzeler diri kalyordu hem de hamur çıtır ve ppişmiş oluyordu

Back
X