• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makarnalar PİZZA MAKARNA (ASLI'NIN SPONSORLUĞUNDA:)

adra

Yalnız gülüşümü yakala,öfkem çok ağır gelir sana.
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2008
13.766
13.437
823
Selam herkese.:KK37:

Yine bir yarışmayla daha aranızdayım.:KK23:

Çekişmeli ve güzel bir yarışma olacağı kanaatindeyim.Katılan herkese başarılar dilerim.

PİZZA MAKARNA

MALZEMELER

Yarım paket çubuk makarna
1 Su bardağı süt
1 Adet yumurta
3-4 Adet çeri domates
1 Adet yeşil biber
1 Adet kırmızı biber
10-12 Tane yeşil zeytin
1 Çay bardağı mısır
1 Küçük kangal sucuk
6-7 Dilim pastırma
200 Gr. kaşar peyniri
1 Çorba kaşığı tuz
1 Çay bardağı sıvıyağ

DkpDPy.jpg

Derin bir tencereye suyumuzu koyuyoruz.Kaynadıktan sonra tuzunu ve ikiye böldüğümüz makarnalarımızı ekliyoruz.

b4m6rn.jpg

Y5m6ND.jpg

Makarnalar piştikten sonra süzüp bir su bardağı süt,bir çay bardağı sıvıyağ ve bir yumurtayı karıştırıp makarlarımıza yediriyoruz.

LomDnJ.jpg

nGZlO1.jpg

Makarnamızı yağlanmış yuvarlak borcama alıyoruz.

NbmDDP.jpg

Üzerine yuvarlak doğradığımız çeri domatesleri,yeşil ve kırmızı biberleri,yeşil zeytini ve mısırı yayıyoruz.175 derece fırına atıyoruz.

DkpDWO.jpg

Malzemelerimiz hafif pişiyor.

LomD8j.jpg

Üzerine rendelediğimiz kaşar peyniri serpiyoruz.

029zAB.jpg

Yuvarlak doğradığımız sucuk ve pastırmayı ekliyoruz.Yine fırına veriyoruz.

LomD6o.jpg

pYlnDr.jpg

Üzerine tekrar kaşar peyniri serpiştirip yine yeni yeniden fırına veriyoruz.:KK48:

JEmD9J.jpg

Makarnamız pişti.Afiyet olsun.:kk77:

2QBa32.jpg

VymDWB.jpg

pYlnpo.jpg

gLE6J0.jpg

Son düzenleme:
Offf ya bu yarisma niye acildi ben makarna yemiycem diye yapmiyorum birbirinden guzel tarifler geliyor zaten senin yaptiklarini begeniyorum deniyorum simdi ben iki nasil dayanayim yaaa adra cok kotusun:mad:
saka bi yana enfes gorunuyor basarilar:kk77:

Offf ya bu yarisma niye acildi ben makarna yemiycem diye yapmiyorum birbirinden guzel tarifler geliyor zaten senin yaptiklarini begeniyorum deniyorum simdi ben iki nasil dayanayim yaaa adra cok kotusun:mad:
saka bi yana enfes gorunuyor basarilar:kk77:
:KK48::KK48::KK48:

Makarna çok yemedikten sonra kilo aldırmaz bence.Ben hiç makarna aramam.Nadir yapılır bizim evde.Tariflerimi beğendiğine de çok mutlu oldum.:KK68:Ye ye birşey olmaz.İki dolanır gelirsin.:KK53:

süper görünüyo makarna pizzan yada pizza makarnan:KK9: ellerine sağlık Adra:KK36:
Evet orada bir karışıklık oldu.:KK48:Pizza makarna olacak.:KK53:Nevoş gelsin düzelttireceğim onu.Çok sağol canım yorumun için.:KK60:

Ben düzeltebiliyormuşum.:KK6:

:KK48::KK48::KK48:

Makarna çok yemedikten sonra kilo aldırmaz bence.Ben hiç makarna aramam.Nadir yapılır bizim evde.Tariflerimi beğendiğine de çok mutlu oldum.:KK68:Ye ye birşey olmaz.İki dolanır gelirsin.:KK53:
daha iki ay var doğuma benim 3 kilo alma hakkım var ben bunu yersem zaten 2 gün bişi yemem lazım ama kalabalık bi misafirim gelcende yapımda barı kaçamk yapim bende :KK48::KK48::KK48: geçen gün kekini yaptım beğendim güzel oldu eşim buna azcık da şeker koysan iyi olcakmış dedi :KK70::KK70:

Cidden çok beğendim, olsa da yesek : )
Başarılar.

daha iki ay var doğuma benim 3 kilo alma hakkım var ben bunu yersem zaten 2 gün bişi yemem lazım ama kalabalık bi misafirim gelcende yapımda barı kaçamk yapim bende :KK48::KK48::KK48: geçen gün kekini yaptım beğendim güzel oldu eşim buna azcık da şeker koysan iyi olcakmış dedi :KK70::KK70:
Tez zamanda kurtulur bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.:nazar:Neyse sen doğumdan sonra yersin süt olur.:KK53:Öyle avut bari kendini.:KK48:Hangi keki yaptın?

Back