- 26 Ağustos 2014
- 2.027
- 2.989
- 133
- Konu Sahibi Dolunayisra
Oooo egoya bak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vesvese hep olur insan kendini dinlediği zaman öyle zamanlarda sukredecegin sebepleri aklına getirAynen haklisiniz bulundugum duruma şükrediyorum bazende iste vesvese mi artik neyse icimi karartiyor
Vesvese hep olur insan kendini dinlediği zaman öyle zamanlarda sukredecegin sebepleri aklına getir
Anlamadim ?Ne mezunusunuz eğitim durumunuz nedir bilmiyorum ama 2 yıllık sağlık bölümü okuyup atanmaya çalış. Alkolik insanın kahrı çekilmez alkolik babalar çocuklarda çok büyük travma yaratıyor gerçekten.
Evli olsak sanirim bende takilmam
OlsunÇok pardon uykum gelmiş heralde yanlış konuya yorum yapmışım
Bazen gereksiz yere konuyu buyutuyorum.. ustune gitmemem lazim ama engel olamiyorumYahu adam asker diyorsun bir de doğudaysa üstüne bir de izinleri sıkıntılıysa neden üstüne gidiyorsun ?
Haklisiniz bitti diyerek çocukca davranıyorum o konuda alttan aliyor hic bitsin demedi ben dedim. Bir daha demeyeceğim kendime soz verdim. Bugun konusurken seni seviyorum eger sevmeseydim parmagimizda alyans olmazdi filan dedi. Uzerinde otorite saglamayi istiyorum bu da beni yoruyor ayni sekilde onuda çok yoruyor. Annemde diyor sen cok yorucu bir insansin rahat birak biraz cocugu yanlis bir sey yapacak bi insan değil eminim sende biliyorsun diyor"bi daha boyle yapma aramam seni dedim tehdit etmr tamam yapmam dedi."
"Agir konusurum bitti derim her tartismada bana agir konuşmaz.hep o arar hicbir sey yok gibi"
Cidden her seferinde boyle mi davraniyorsunuz ? Adami tehdit edip surekli agir konusup bitti dediginiz icin pisman olun pisman olacaksaniz. Erkekler bu tarz davranislara cok agir patliyorlar yalniz. Birgun pat diye terk eder asla da geri donmez ozaman anlarsiniz. Veya daha kotusu bu davranislarinizin tepkisini evlenince davranislariyla verir o en beteri. Sizi hic takmayan saygi duymayan bir ese merhaba demis olursunuz. Ben nisanliniza acidim acikcasi. Esim bana su sekilde davransa kapinin onune koyarim hadi buyur bitsin madem diye. Kirk kere bitti derseniz adamin kafasina bitmeyi siz sokarsiniz. Ciddi bir sorun yoksa ve seviyorsaniz daha olgun davranmanizi oneririm. Yoksa hic ummadiginiz anda nisanlinizi kaybedebilirsiniz.
Mesela nasil tinlamamak biraz daha acar mısınız?Seni görmek istemeyen adama neden ulaşıyorsun ki?
Hep bi kavga durumunuz mevcut daha şimdiden böyleyse ilerde ne olur bi düşün? Adam pek de seni tınlamıyor gibi.
Ben çok egoluyum. Nisanlim takilmaz ben aramisim sen aramissin seylerine pek. Arasaydi Tartisacagiz ve ben konuyu uzatacagim o da yine sinirlenecekti. Kavga etmeyelim diye aramadigini söylediBir daha gerginlik çıkarın küsün bir güzel bırakın o arasın böylece durum 1-1 olur.
Çünkü siz evlilik yoluna adım atmış iki insan değilsiniz, mahallede maç yapıyorsunuz. Büyüyün biraz bu ne ego böyle.
Ben çok egoluyum. Nisanlim takilmaz ben aramisim sen aramissin seylerine pek. Arasaydi Tartisacagiz ve ben konuyu uzatacagim o da yine sinirlenecekti. Kavga etmeyelim diye aramadigini söylediBir daha gerginlik çıkarın küsün bir güzel bırakın o arasın böylece durum 1-1 olur.
Çünkü siz evlilik yoluna adım atmış iki insan değilsiniz, mahallede maç yapıyorsunuz. Büyüyün biraz bu ne ego böyle.
Üstünlük diye degil. Sinirli bir yapim var saman alevi gibiyim. O yuzden sinirlenince karsi taraftan adim bekliyorumHep o arar ben aramam derken sizin ne üstünlüğünüz var ki ? Bi de her seferinde bitti diyip kapatmaniza rağmen, iyi sabredip bitirmemis nişanlıniz.
Umursamıyor demekMesela nasil tinlamamak biraz daha acar mısınız?
Otorite kurmaniza gerek yok ki. Saygi ve sevgi varsa inanin gerisi bos. Allah korusun icinde kotuluk olan bir erkek yanlis bir sey yapacak olsa ne kadsr otorite kurarsaniz kurun yinede yapar. Hatta bazen duyar sasiririz karisinin sozunden cikmayan erkeklerin karisini aldattigini falan. Erkegin vicdanina ahlakina kalmis bir durumu kontrol edemezsiniz. Bende sizin gibi isteklerimi sert mizacla kabil ettirmeye calisirdim yanlis oldugunu anladim. Kocanizi daha yumusak olarak idare edip cekip cevirebilirsiniz. Ki kadinlarin erkekleri illa cekip cevirmesi gerekiyor evliliklerde. Ama surekli imalarla ayrilik laflariyla aklina sokarsiniz hic farketmeden yapmayin. Tepki vermeniz gereken durumlara bile olgunca bir tepki gosterin ki o utansin anlasin. Yani nisanliniz bu konuda neden boyle davrandi biz tam anlayamayiz elbette ama seni gormek istemiyorum lafi da sinirle cikmistir agzindan. Boyle bir sey olabilir mi yoksa. Daha nazik olmasini ogretin ona. Siz tavirlarinizda kusmeleriniz de bile nazik davranin ki o da dikkat etmek zorunda kalsinHaklisiniz bitti diyerek çocukca davranıyorum o konuda alttan aliyor hic bitsin demedi ben dedim. Bir daha demeyeceğim kendime soz verdim. Bugun konusurken seni seviyorum eger sevmeseydim parmagimizda alyans olmazdi filan dedi. Uzerinde otorite saglamayi istiyorum bu da beni yoruyor ayni sekilde onuda çok yoruyor. Annemde diyor sen cok yorucu bir insansin rahat birak biraz cocugu yanlis bir sey yapacak bi insan değil eminim sende biliyorsun diyor