Çocuk Hastalıkları Pişik önlemek için önerileriniz nelerdir ?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

PINARYILDIRIM

Guru
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2009
58
1
296
47
İstanbul
4 aylık oğlumun poposunun etrafında kırmızı noktacıklar oluşmuş, sanırım pişik olacak. Önlemek için pişik kremi ve zeytinyağı sürdüm ama yine de farklı önerileriniz varsa bekliyorum...

4 aylık oğlumun poposunun etrafında kırmızı noktacıklar oluşmuş, sanırım pişik olacak. Önlemek için pişik kremi ve zeytinyağı sürdüm ama yine de farklı önerileriniz varsa bekliyorum...

öncelikle geçmiş olsun ben 2 aydır uğraşıyorum pişikle benim de kızım 1 yasında ben de senin gibi zeytinyağı kullandım pi,şik kremi falan filan en son dr gittik ve dr dermo-rest diye bi krem verdi ve altını sürekli kuru tutmamı devamlı değiştirmemi söyledi bende hep açık bıraktım yani neredeyse hiç bez kullanmadım 2 gündür biraz iyi tavsiyem sık sık değiştir ve açık bırak ve sürekli yağla çok iyi geliyo kolay gelsin

kullandigin bez markasini degistirmeyi dene pisik kremi olarak betanten kullaniyorum cok iyi geliyo benim kizimde pisik olur gibi oldu ama gobek kisminda vardi gecti simdi

bende eğer kullanıyorsan ıslak mendil kullanmamanı mümkünse yıkamanı değilsede ıslak pamuk kullanmanı tavsiye derim bir de zeytinyağına devam et canım geçmiş olsun.

hametan 1 numara bence canım sabah sürüyorum akşama hiçbişey kalmıyo mavi renki hametan krem...çok çok etkili inan...

Merhaba
ben konuyu biraz geç gördüm ama paylaşmak istedim ..bizde aynı sorunu çokkkkk yaşadık denemediğim bez krem kalmadı ıslak mendilde çok değiştirdim şimdi primanın bebek bezini pişik önleyici olarak popolin ve ıslak mendil olarakta green babies organic yeni çıktı bunları kullanıyorum çok şükür 1 aydır hiç pişik yok ..pişiğini geçirmek içinde bir müddet ıslak mendil değilde ıslak pamukla temizleyip doktor tavsiyesi üzerine fito krem kullanmıştım pişiği geçtikten sonrada yazdıklarımı uyguladım şimdi çok rahatız geçmiş olsun .

Kızlar banada travazol krem verdı dr. Ama bu benım ıÇındı kaŞıntı ıÇın
2 gÜndÜr bende bebeĞıme kullanıyorum ama bı sonuÇ almadım Şımdı yardımlarınızı beklıyorum

valla ben kendimi bildim bileli annem teyzem yengem falan hep popolin kullanırlardı...bende aldım kullandım işe yarıyo hemencecik geçiriyo...tavsiye ederim...

Travazol krem, 1 hafta en fazla kullanmak lazım uzun süreli kullanılırsa zararlıymış ..Kesinlikle ıslak mendil kullanmamak lazım pişik geçene kadar daha çok tahriş ediyor fito krem var herşeyle karıştırılıp sürülüyo o daha iyi geldi benim bebişe popolini şiddetle tavsiye ederim ama pişiği geçtikten sonra çünkü pişik önleyici ve gerçekten önlüyo pişiği

Arkadaşlar ben kızıma doğduğundan beri Chicco Pişik Kremi kullanıyorum ve hiç pişik problemi olmadı. Olmadan düzenli kullanmak daha faydalı oluyo günde bir kez yatarken sürüyorum. olursa geçmesi için her açışda sürmek gerekiyo. Kızımda olmadı ama yiğenimde ciddi pişik oldu onada aldım aynı kremden 2-3 günde poposu pamuk gibi oldu. Sizede tavsiye ederim, fiyatı 18 TL kadar ama o kadar yoğun ve dolu ki tüp içeriği 6-8 ay gidiyor. Bebişlerimize sağlık ve mutluluk dileklerimle....

cnm benm oğlum hiç pişik olmadı çünkü ben hep poposunu yıkıyorum havlu mendiller var ya bebekler için alt temizlemede kullanılan, onları bi tek dışardaysam mecbursam kullanıyorum onun haricinde evde her zaman ılık suyla yıkayıp bi güzel kuruluyorum göbeği düştüğünden beri bu böyle ama dr göbeği düşene kadar bi krem vermişti fito o da bir sürmede geçiriyor bakıyorum kızarıklık başlıyorsa hemen fito sürüyorum bi dhaki açmamda bişey kalmıyor

merhaba yıkamanız gercekten süper bır davranıss..bendee oglumun altını elımden geldıgı kadar yıkadım ..ama yıkayamadıgım durumlarda ıslak mendılı ılık suylaa ıyıcee sabunu gıdene kadar yıkayıp ölee altını sılıyordum.gercektn ıse yarıyor..cok sıkısırsam bezı yıkıyorum hem pişik yapmıyorr..dırekt popoya ıslak mendılı uyguladıgımız zaman pişik yapıyor.

kızıma doğduğundan beri seba med pişik kremi kullanıyorum
geçenlerde ishal oldu hemen pişik oluşmaya başladı dr.a götürdüm
dr.muz travocort krem verdi 5 gün sabah akşam kullandık rahatladı kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…