• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Pişik Kremi Tavsiyesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
ben sebamet kullanıyorum..
geçenlerde gıdısını altı pişik olmuş hemde nasıl..
halasının yurtdışından getirdiği yağlı pudra dan doktüm walla bir günde geçti..
şimdi banyo yaptırdığımda sebamed sürüyorum, ertesi günü pudra böyle dengeledim..
birde benim bebeğimi poposunun üstünde bir çukur var orayı geçen farkettimi yavrum nasıl
kızrmış hemen pudraladım geçti..
dikkat edin kızlar popo arkasındaki çukura..

ben ılık suyla ıslatılmış bezle siliyorum pamuk kullanmıyorum pamuk tahriş ediyormuş.onun için bez parçası.altını ıslak bezle sildikten sonra iyice kuruluyorum hiç bişey sürmüyorum çok nadir bepanthen sürüyorum.ayrıca bir sitede okumuştum mısır nişastası sürebilirsiniz diye

Canım arkadaşım aktardan kantaron yağı al sür hiçbirşeyi kalmaz.Netten araştırabilirsin istersen hiçbir zararı yok.....

Ben Sabamedin bebekler için olan tüm ürünleri kullanıyorum. Tavsiye ederim.Ben çok faydasını gördüm.Pişik kremini sinek ısırıklarına bile kullanabilirsin dedi doktorumuz.Gerçekten öyle.Hemen geçiriyor

oğlum çok şükür hiç pişik olmadı ama doğduğundan itibaren her bez değiştirmemde sebamedi mutlaka sürdüm belkide onun çok faydası oldu

Bende normalde nıvea baby kullanıyorum çok şükür hiç pişik olmadı.pişik için zeytinyağını çok az ısıtıp içine bal karıştırıp gece son bezini takarken sür sabaha kadar geçiriyor

benım bebeğimde hiç pişik olmadı.her kaka yapışında ılık su ve sabunla yıkadım.gece uykusuna dalarken de nivea pişik önleyici krem kullandım.ara sıra da bebegın altını havalandırmak lazım

Arkadaşlar pahalı kremlere para dökmeyin çocuğun poposunuda kreme pudraya mahkum etmeyin bence.Çok bekletmek,fazla giydirmek ve bebek bezlerinin bağzıları pişik yapıyo,Neyazıkki en iysi p.... a pahalı ama her açıdan mükemmel sorun yaratmıyo,pşik kremine gelince ARKO KLASıK diye yeşil beyaz küçük tüpte heryerde satılan ucuz bi krem var yılların kremi pişik olunca sürün diğer açmanıza ya geçer ya azalır sürekli kullanmanıza da gerek yok mükemmel tavsiye ederim ama unutmadan ıslak mendilller çok fena pişik yapıyo çok kullanıldığında sık sık yıkamanızı da öneririm bi sorusu olan olursa mesaj atabilir.

penaten adlı bir pişik kremi var onu tavsiye ederim ama sık kullanımlık bir krem değil sadece pişik gecene kadar 1 yada 2 kez kullanın. pudra sakın kullanmayın cok zararlı özellikle kız cocukları icin cok zararlıymış. bende oğluma aldım bir kere kullandım sonra internette bircok yerde zararlı olduğunu okuyunca birdaha kullanmadım. benim oğlum 2 aylık ve doğduğundan beri her alt değişiminde popolin ve silmek icinde uni baby yeni doğan kullanıyorum hic pişik sorunumuz olmadı.

Son düzenleme:
desitin die bir pişik kremi war şiddetle tavsiye ediorum ayrıca mustelanın pişik kremi de gaet iyi,ine niveanın pişik iyileştirici kremi war çinko bazlı o da iyi,geçmiş olsun buarada ben de pamuklu su ile silme yanlısıyım 10 aylık kızım ve hiç ıslak mendil kullanmadım...

slm arkadaş öncelikle geçmiş olsun. Benim bebeğiminde poposunda pişik sorunu vardı ve bepanten ve diğer kremleri kullandık ama geçmedi,sonunda dokturumuz (dexpanten baby) diye bir krem verdi ve sonuç mükemmel oldu. Ayrıca bebeğinizin altını (kesinlikle ıslak mendille silmeyin yıkayın) çok yararlı olcağını görürsünüz.

Ben pişik olduğunda chicco pişik kremi kullanıyorum ve mükemmel sonuç veriyo.Bi tüpü 15 tl kadar ama o kadar etkiliki sık kullanımda bile 6 ay kadar yetiyo, ve tüpün içi tamamen dolu hava yok yani. Ucuz kremlerinde yarısı boş çıkıyo bunuda dikkate almanızı öneririm.2 mercimek tanesi kadar krem bir kez için yetiyo.
Bebeklerimize sağlık dileklerimle....

Back