• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Pişik Kremi Tavsiyesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Denemediğim pişik kremi kalmamıştı. Gelmiş geçmiş en güzel pişik kremi Desitin, Amerikan pazarlarında yada pasajlarında bulunuyor, eczanelerdede var ama çok pahalı. Pişik olan bebişin altını ıslak bırakmıycaksınız, suyla yıkayıp yumuşak bir havluyla kurulayın geçene kadar her seferinde, 1 gecede altı olduğu gibi açık (bezsiz) üstün kalın battaniyeyle sararak yatırın , altına 1 tane bez serin onun altınada naylon torbanın üzerin çarşaf serebilirsiniz, kesinlikle pudralamıyoruz talk denen madde minişlerin ciğerine kaçıyor, pudra yerine mısır nişastası kullanın. Benimki 2 yaşına geldi bebiş kokusu kalmadı artık koklayın bol bol hazır süt kokarken hemencecik büyüyolar.Sağlıkla büyütün kızlar.

bende doğduğundan beri hala çekiyom TROSYD diye krem var onu sürünce geçiyo ama hassas poposu var galiba kaka çok yaptımı gene yara oluyo kremle takviye yapıyom devamlı bende çok çeşit kullandım en ii bu geldi tavsiye ederm

ben bebeğime hemen hemen her alt açmada başlarda bepanten kullandım sengözlerimebaksanabşimdide jonsons baby veya niveanın pişk kremini kullanıyorum şükür kucuğuma hiç bişiycik olmadı..:nazar::nazar:şakkıdı

kullanmadığım krem kalmadı.Biraz fazla kaka yapsa hemen pişik oluyor ve sivilce sivilce oluyor.sonrada yaraya çeviriyor.Bu günlerde yine çıktı poposunda.Arko kremi kullan dediler,şimdi de onu deniyorum ama değişen birşey yok.Travacort-çinko megakrem-bepanten-hematen ve ismini hatırlamadığım birçok krem kullandım.Bir tek troys kaldı.Bu hafta da onu deveyeceğim.

trosyd di dene canım.ben de büyük kızımda denemediğim şey kalmamıştı.trosyd iyi gelmişti tek.allahtan bunda yaşamadık pişik.inşallah geçer.

Oksitini denesen ben çok memnunum tabii ciltten cilde fark eder benimkinin cildi çok hassas üzerimdeki yünlü kazak bir yerine deyince bile kızarıyo ben doğduğundan beri aynı kremi kullanıyorum çok memnunum..Banyo sonrası tüm vücudunu bebe yağı sürüyorum özellikle alt bölgesine çok iyi oluyor denemeni tavsiye ederim..inşallah geçer bebeciğinde sende rahatlarsınız..:nazar:

tabiki pempe çizgili bepanten...doktor tavsiyesi ,karneye bile yazılıyo..mavi çizgili olanı ben yüzüme sürüyorum nemledirici olarak..sivilce ,leke filan kalmıyo..aspirin gibi bi mucize bence...bebişim daha hç pişik olmadı..ufacık bi kızarıklık bile görmedim daha..

canim gecmis olsun, türkiyede varmi bilmiyorum ben bebegime VELEDA markasini kullaniyorum.herseyine sampuan,vücut kremi,pisik kremi ve digerler icin. birde kullaniyorsan islak mendillere dikkat et alkollü olmasin,onlarda yapabilir.

sana tavsiyem mutlaka cihicconun pişik kremini kullanman.Biraz bolca sürdüğünde kırmızılık olan yerde ertesi gün kırmızılıktan eser kalmaz.Birde ben prima kullanıyorum bebek bezi olarak ve çok fatdasını gördüm tavsiye ederim

sebamed,johnson&johnson,ve nivea pisik onleyici kremleri denedim hepside cok guzel cok pistiyse trevon muydu neydi dr vermisti iyi geliyo
Pisik onleyici kremi her degismede kullanirsan bi de altini sik degisirsen pisik olmaz
Sevgiler

arkadaslar kesinlikle ve kesinlikle travakort oneriyorum sadece gece suruyorum kortizonlu oldugu icin bazen de gunde 2 defa, sabaha popomuzda pisikten eser kalmiyor. bizim de tenimiz inanilmaz hassas kakamiz hemen pisiriyo popomuzu, bi ara idrar yolu ebfeksiyonu oldugumuz icin pisigimiz cok kotuydu kaniyordu denemedigimiz pomad krem kalmadi, en son travakortu kullandik ve eser kalmadi pisigimizden, normalde de koruyucu olarak hametan pomad kullaniyoruz, siddetle tavsiye ediyorum ikisini de.

Pişik kreminde krem sera die bir krem vardı sürekli onu kullanırdım çok etkili bir krem,mutlaka deneyin derim çünki bizde çok çekerdik pişikten allah razı olsun bir teyze önermişti bu kremi bulup deneyin derim

Canım öncelikle geçmiş olsun bende ikizlerimde bu sorunu çok yaşıyorum dediğin gibi bütün kremleri kullandım ama sonradan öğrendim pişik için en iyi krem Oksitin gerçekten bir numara öyleki benim bebeklerimin poposu kanıyordu derisi soyuluyordu hele bir de ishal oldular mı iki katı artıyordu çok iyi geldi hemen geçirdikaydirigubbakcemile2

Back