• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Pişik Kremi Tavsiyesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
dream81 ben elif34 yeni katıldım mesajını okuyunca yardım etmek istedim 1 yaşında kızım var hep pişikle ugraştım beni halis zeytinyagı kurtardı. saçma gelebilir banada gelmişti ama çok işe yarıyo. umarım iyileşir.:ecrin_bebek:

trosyd VE bepanden merhemi karıstırmanı tavsiye ederim ... ben bu yontemi kullandım kızım 8 ayına kadar hiç pisik olmadı:) yalnız sana tavsiyem bebegine tahrisi ıslak mendillerde yapabilir ben kızımı ilk iki ay ılık ıslak pamukla temizledim dr öyle tavsiye etti eger ıslak mendil kullanımını devam ettireceksen de tek bir marka üzerinde ilerle degisik markalarda pisik yapabilir.. zeytinyag kimi bebeklerde evet iyi ama kimi bebeklerde pisigi iyice artırır.. umurım ise yarar

Her alt değiştirmede nıveanın pişik kremini sürdüğüm halde, pamukla temizlediğim halde bebeğimin poposunda pişik oluştuğunu gördüm. Kremi değiştirdim, penaten krem kullanmaya başladım hemen geçti. Nıveanınkini ben beğenmedim. Çok katı, tüpte olduğu için çok pratik değil, bi yandan kremi sık, bi yandan ayaklarını tut,çok katı olduğundan sürene kadar bebek işesin, kaka yapsın, ortalık batsın o hoo ho

dream81 ben elif34 yeni katıldım mesajını okuyunca yardım etmek istedim 1 yaşında kızım var hep pişikle ugraştım beni halis zeytinyagı kurtardı. saçma gelebilir banada gelmişti ama çok işe yarıyo. umarım iyileşir.:ecrin_bebek:

bizi de sadece zeytinyağı kurtardı,ama geçen doktorum arada bir mutlaka antibiotikli kremi de sürmemi söyledi.

canım bide demo trosyd kullan harika bi krem sürüyosun pişik falan bırakmıyooo çok etkili bi krem kesinlikle tavsiye ederim

kızlar sadece kremlede alakalı değil yediklerinize dikkat edin baharatlı ve asitli şeyler pişiğe neden oluyor. birde bebekleriniz kakasını yapınca suyla poposunu yıkamanızı öneririm. krem olarakta bepantenin merhemi (kremi değil) umarım iyi gelir.

Kullandığınız bezlerede dikkat edin arkadaşlar bazı markalar bazı bebeklerde pişik yapabiliyor
Aldığınız her önleme karşı pişik devam ediyorsa bezini mutlaka değiştirin.......

pişik ilerleyince mantar olabiliyor......
çocuk dr.trosyd tavsiye etmişti.
etkili bir merhem.antibiyotik kullanımdan sonrada pişik ortaya çıkıyor.

canım herkesin ne yazdığını okumadım ama bence bepanten kullanmalısın her türlü pişik ve yaralar için güzel bi krem yan etkiside yokk geçmiş olsunnn.....

canım uni bayb'nin ıslak mendilini kullanabilirsin ayrıca pişikten çok çekmiş biri olarak MegaÇinko Oksit krem-bepanten ve Travogen kullandık.Bizim pişik bu şekilde sonlandı.Resmen kanıyordu oğlumun poposu.Yenimahalle SSK (Bakırköy) doktorundan çare bulduk.Götürmediğimiz dr.kullanmadığımız krem kalmamıştı. Ama sen ist. değilsin galiba.Tekrar geçmiş olsun canım.

canım ben de trosyd,sebamed ve niveanınknini kullnıyorum..ama en etkilisi bana niveanın ki,çok memnunum..bildiğimiz arko krem bile iyi geliyor...zeytinyağı ve hatta varsa badem yağını da sür...ama önerim kesinlikle nivea nın pişik kremi..

guzelim bilmiyorum turkiyede varmi insallah vardir inotyol kullanmani tavsiye ederim butun kremlerden daha iyi diyebilirim kendi cocuklarimdan biliyorum inanilmaz derecede geciriyo kisa zamanda insallah bulursun canim gecmis olsun

penaten diye bir krem önceden türkiyede bulunmuyordu ama artık var..alman kremi olması lazım.üzerinde çinli adam resmi var.ne hametan nede bepanten pek işe yaramıyor.bu dediğim kremi eczanelere sorabilirsin....

valla ben sebamedden çok memnunum tabi pişik olmadan kullanıyorum her alt degiştirdigimde sürüyordum birkere çok feci pişmişti paça suyu içirmiştim fena oldu agar geldi bebegime o zaman dk hametanla beraber trosty verdi beraber karıştırıp sürdüm 2 3 seferde geçirdi tabi olmadan önlem almak en önemlisi

pişik olduktan sonra faydası oluyo mu bilmiyorum ama ben ilk günden beri sürekli zeytinyağı kullanıyorum, pişik kremimizi hiç kullanmadım daha, zeytinyağından çok memnunum, hiç pişik olmadık, bence doğal bişiy kullanmak daha iyi, ama pişik olduktan sonra ne işe yarar bilmiyorum

Back