• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Pişik Kremi Tavsiyesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kızlar
bulabilir misiniz bilmiyorum ama kantron yağı çok iyi geliyor.
ben deniz doğduğundan beri her alt açmamda sadece kantron yağı sürüyorum hiç pişik olmadı.
benim annem yaptı ama belki siz de aktarlarda falan bulabilirsiniz . sırf popo için değil vücut için de çok faydalı ben bazen vücudunu da onunla yağlıyorum

Kızlar ben bebhantene kullandım hiç pişik olmuyor. Ama dikkat edin ilk aldığım çok güzeldi kremler farklı oluyor. üzerinde merhem yazıyosa yağlı iyi geliyor çizgisi pembe ama 2 kez yazdırdım kremin adı herşeyi aynı üzerinde merhem yerine krem yazmışlar hiç işe yaramadı. Ama zeytin yağı da çok iyi geliyor. kardeşimde hiç krem almadı. hep zeytinyağı kullandı. zaten benim doktorumda taburcu olurken aynısını dedi. ilaç kullanma pişik de olsa göğüs ucu yarada olsa zytinyağı kullan dedi.

ben hametan kullanıyorum krem olanı ama pomad olmayacak bende de pişik vardı çok değildi ama dikkat ettiğim için ilerlemiyordu,ama geçmiyordu da bezini değiştirdim hemen geçti meğer bezden yapıyormuş ama beze rağmen hametan krem oldukça iyi geldi ..

merhaba.aynı dertten bende muzdaribim.benim kızımda sürekli kaka yaptığı için altı genelde ıslak.bende hem bepantene hemde travazol denilen kremi kullandım fakat bu krem ilaç mahiyetinde olduğu için fazla kullanılmaması gerekiyor.şuan kullandığım krem penaten almanyadan kuzenim getirmişti.johnson'ın ürünü.birde bildiğimiz yeşil kapaklı olan arko kullandım ve bundan da çok memnun kaldım.

arkadaşlar benimde iki oğlum var.biri 5 yaşında diğeri ise 14 aylık.büyük oğlumda doktorumuz trosyd diye bir pişik kremi vermişti ufaklıktada hala onu kullanıyorum harika bi krem akşam sürün inanın sabaha hiçbirşey kalmıyor.hatta arkadaşlara söylemiştim kullananlar var çok memnunlar.bir alın deneyim derim ben...

15 gün önce benimde kızımın poposu çok pişmişti..travocort,,hametan kullandım hiç bir işe yaramadı poposunu ıslak pamukla sil canım.ben zeytin yağı sürdüm çok iyi geldi.bebişinin popusunu ıslak bırakma canım

canım bizimki de cok fena pişik oldu
dr trosyd ve fito yazdı
trosyd cok mükemmel bir ürün hemen gecirdi

ilk bebeğimde nivea pişik kreminden cok memnun kalmıştım ben.şimdi ise penaten pişik kremi kullanıyorum ama almanyadan almıştım burada var mı bilmiyorum.

bende penaten kullanıyorum cok memnunu.ama burda yok almanyadan geldı banada..cok ıyı bır pısık kremı.sebamed kullanıyordum 1 aydır penaten kullanıyorum..

Bepanten krem değil merhemini kullan ayrıca asidi 1 in altında zeytinyağı bulursan onu kullan çok iyi gelir.altını anti bakteriyel sabunla yıka
sonrada merhem yada zeytinyağı sür sonucu gör

gülşahcım ben de ıslak mendili bıraktım pamukla önce sıcak suyla siliyorum ardından kuruluyorum sonra bebe yağı sürüyorum birkaç gündür bebiş pişikti denemediğim krem va yağ kalmadı trosyd de ii ama travazol daha ii onu kullandım geçtii.

slm kantron yağı diye bir yağ var onu kullan..hemen iyiyleşiyo.özellikle muğlalılar bilir..buralarda çok bilinir...ben tecrübe ettim...geçmiş olsun

slm kantron yağı diye bir yağ var onu kullan..hemen iyiyleşiyo.özellikle muğlalılar bilir..buralarda çok bilinir...ben tecrübe ettim...geçmiş olsun

daha önce bende yazmıştım kantronu tek geçerim.
denizin cildi çok hassas ve alerjik olmasına rağmen doğduğundan beri hiç pişik olmadı kantron yağı sayesinde.

Back