• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Pişik Kremi Tavsiyesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
nivea pişik kreminden çok memnunum,oğlumun her bezini değiştirdiğimde kullanıyorum ve çok şükür hiç pişik olmadı.

geçmiş olsun öncelikle.ben çok şükür pişik sorunu yaşamadım ama bu konuda çok titiz ve araştıran bir kuzenim var .o bana bir kocakarı yöntemi söyledi.ben denemedim ama kendisi bizzat deneği için tavsiye etti.pişiğe margarin sürüyormuş.yarım satt içinde geçti dedi.benden iletmesi.inşallah yardımcı olur

ıslak mendile alerjisi olabilir bebeğin ondanda kızarıyordur..bepanten bana göre en iyisi devamlı kullan etkili olur..1-2 kere kullanıp olmuyor deme..:1hug:

iki çocuğum var biçok krem denedim ıslak mendil kullanmıyorum
yakın zamanda küçüğüm pişik oldu diye doktora gittim bi krem yazdı ADVANTAN adı
çok pişik olduğu zamanlarda bile tek sürmede iyileştiriyo
tavsiye ederim

Kızlar bana yardımcı olun lütfen bebeğimin poposu çok kötü pişik oldu ne yapacağımı şaşırdımsenağlama kullanmadığımız krem kalmadı yani eczacıların tavsiyesi üzerine..Önce bepanten krem kullandım olmadı,sonrasında hametan kullandım bugünse eşim travazol diye bi krem almış ama prospektüsünde fazla kullanılması sakıncalıdır diyor sizler bebekleriniz için ne kullanıyorsunuz,bebeğimin canı çok yanıyor düzenli bezini değiştiriyorum hijyeninide yapıyorum ama bebeğimde genellikle ishal var ve altı kuru kalmıyo belkide onun etkiside vardır lütfen kızlar bana bi yardımcı olun,şimdiden hepinize teşekkür ederim...senağlama

canım ben bu gibi durumlarda troysd diye bir krem var onu eczaneden alıyorum.pişik gecene kadar her bez değişiminde sürüyorum poposuna..ama sadece pişik olduğunda sürüyorum normalde nivea pişik kremi kullanıyorum...

canım ilk önce ıslak mendil kullanıyorsan onu bırakmanı tavsiye ederim.mustelanın pişik kremini önerebilirim sana çok çabuk tesir ediyor ama fiyatı biraz pahalı diğer markalara göre.sadece ezcanede bulabilirsin geçmiş olsun bebişine.

canım ıslak mendil ya da su farketmez bebeğin altını temizledikten sonra mutlaka bir kurulama beziyle kurula.ben uni pişik önleyici krem kullanıyorum pişiği önlüyor,bir ara kullanmadığımda pişik olmuştu evde doğum yaptığım sıralar aldığım Lansinohun meme başı kremi vardı onu kullandım.pişiklere hemen etki ediyor.geçmiş olsun

bebeğini günde bi kaç kez 5 dakika sıcak suya oturt,sıcak derken normal banyo suyu sıcaklığı..pudrayı ben de öneriyorum..marka fark etmez,hepsi aynı..ayrıca pişik kreminin zinc(çinko)içeriyor olmasına dikkat et..

Trosyd çok tavsiye edilmiş..
Bugün ben de alıp bi denicem bakalım..

trosyd mantar kremi diye biliyorum ben hatta bir kaç gün önce kullanacktım , emzirenlerin kullanması durumunda emzirmeye ara verilmelidir yazdığı için kullanmadım bile..

siz yine de almadan eczaneye bir sorun...

ben sebamed'in pişik önleyicisini sadece hafif kızarık gödüğümde kullanıyorum...

cnm bende pısık kremı sebamed i kullanıyorum çokda memnunum kesinlikle bu markanın ürünlerini tercih et derim....

Back