Pisi pisine biten bir evlilik

Öncelikle geçmiş olsun. Allah hayırlı kapılar açsın.
9 yıllık evliyim, bu 9 yılda kendimi ne kadar törpüledim bilemezsin. Biz de sizin gibi birbirini seven, sorunsuz düğün süreci geçiren bir çifttik. Hala öyleyiz çok şükür. Ama ilk zamanlardaki kavgalarda (ki şuan tamamen evliliğe alışma ve karşı tarafla yapılan güç mücadelesi olduğunu anlıyorum.) beni çok seven eşim açık açık biz böyle kavga edeceksek ben yokum, benim kafamda böyle bir evlilik fikri yok, böyle devam edecekse uzatmayız bu işi haberin olsun demişti. Eşim gerginliğe, kavgaya, tahakküme gelemez. Ona şu bardağı şurdan al diyemem asla. Kesinlikle fiziksel konularda müdahale sevmeZ. Sonra ben törpülendim tabii. Birbirimize uyum sağladık.
Senin Eşin de kavga gürültü sevmeyen bir insan olabilir. Kavgalarınız sırasında onun gururunu incitmiş olabilirsin. Çok müdahaleci bir yapın varsa bunu kabul etmek zorunda değil. ( Genelde kontrolcü insanlar ne kadar kontrolcü olduklarının farkında değiller.) Yani eşinizi bu noktaya birşeyler getirmiş.
Size tavsiyem bu noktadan sonra aksiyon almayın. Siz kurtarmaya çalışmışsınız. Daha fazlası ilerde gururunuzu incitir. Bekleyin bakalım. Gerçekten boşanmak istiyorsa dava açsın.

Haberler süper, çok sevindim. Daim olsun inşallah mutluluğunuz.

Telefondan bu isler hallolmazki esinin yanina don tartisacaksanizda yuzyuze tartisin 1 aydir ailemin yanindayim yazmisskn hastalik durumu yok bisey yok sadece kafa dagitmaya gitmissin.. orda durdugun surece hicbi sey cozulmez, telefonda yapilan tartismalari hicbir zaman gercegi yansitmaz... Diger bir diyecegim evliligin ilk zamanlarinda boyle radikal kavgalar olur yeni alisiyosunuz bosanma lafi en kolay ilk yillarda agiza alinir daha duzen oturmadi sen yalnizca don evine

bence sakince düşünün ve bir araya gelin,beraberken daha kolay iletişim kurabilirsiniz.Uzak mesafe telefonla sevgililik bile yaşanmıyorken,sorunlu bir evlilik 1 ay uzak kalmaya dayanamaz zaten.Ailelerle de sorun yokmuş biraz dayanın.Kaldı ki yeni evliliklerde böyle gerilimler çok normal 2 insan birbirine alışmaya çalışıyor,yeni eve alışmaya çalışıyor,bide siz yabancı bir şehre gitmişsiniz çok normal.

Sabaha gelme vazgectim demeden gitmelisiniz.

Bu arkadaslarda ne fena zevk alirlar o iyi keyfi yerinde demekten

Son durumunuz nedir. Çok sevindim sizin adinaza hadi hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…