kadın doğum doktorum 13 mmlik bir kistim olduğunu söyledi solda, keşke soğan kürüne devam etseydim tüh.
Yok canım vermedi ama hamilelik istediğimden zaten alamazdım. Doktor bir sıkıntı görmedi normal dedi enteresan.Sogan kuru faydali sanrm ama kadin dogum hapi verdi mi doktorunuz ? Benm de 6 bucuk cm kisim vardi
teşekkür ederim dikkatiniz için. normalde öyle çikolata falan yemem, dengeli yerim aslında, regl olacağım da ondan o çikolata falan :)merhabalarGünlüğünüz dikkatimi çekti de. geçtiğimiz hazirandan bu yana bende 14 kg verdim. boyum 1.75. Üstüme vazide değil de bişey dikkatimi çekti. Dengeli beslenmiyorsunuz gibi geldi bana.mesela çikolatayla gereksiz bir 500 kcal alıp akşam sadece salatayla geçiştiriyorsunuz. Uzman değilim ama kaslar ve yağlar çalışmazsa kilo veremezsiniz gibi geliyor. Mesela sıkı bir yürüyüşten sonra protein destekli bir yemek mtalaka ufak ara öğünler ve mutlaka sebze meyve desteği. Ufak bir fikir benimkisi. sağlıklı günler
Sogan kuru faydali sanrm ama kadin dogum hapi verdi mi doktorunuz ? Benm de 6 bucuk cm kisim vardi