tarçınlı yoğurdu bir arkadaşıma doktoru önermiş canım zayıflamak için diyetinde. ben de bebek istediğimden spor yapamıyorum aynı durumdayız desene.Topiginz hayirli olsun. Bende bu kilolardaym. O yuzden bir goz gezdireyim dedm. Tarcnli yogurdun faydasi nedir acaba?? Tatli istegmzi kesmesi icin mi ??
Ben kilo verdm kizlar eski resimlerime bakinca baya vermisim. Ki gorunur sekilde de var eskiden gobegim cok buyuktu icime cekemiyordum smdi eskisi gbi degil tabi o donem evde spor yapmya calisiyordum ama smdi bebek istedgm icin yapmiyorum. Fakatt eczanede tartildm 1 kilo almsm. Ama bayyaaa verdmmm aslnda
Evet ama nasl kilo almsm hayrett gitti yani gobek az da olsa kilolartarçınlı yoğurdu bir arkadaşıma doktoru önermiş canım zayıflamak için diyetinde. ben de bebek istediğimden spor yapamıyorum aynı durumdayız desene.
kaç kilosun şimdi ve kaç kilo vermeyi planlıyorsun peki?Evet ama nasl kilo almsm hayrett gitti yani gobek az da olsa kilolar
75 kiloydum en son ama evimde tarti yok tarti alicm ins. Pek de vermeyi planlamiyorum cocuk olursa diekaç kilosun şimdi ve kaç kilo vermeyi planlıyorsun peki?
o zama sen oldukça vermişsin anlaşılan. darısı başıma75 kiloydum en son ama evimde tarti yok tarti alicm ins. Pek de vermeyi planlamiyorum cocuk olursa diedikkat etmeye calisiorum ama inan resimlerimi gorsen baya bir siskinlik varmis gitmis vucudumdan. Hayret ediyorum o halime.. benm bagirsaklarmda sorun vardi o duzeldi bol su icmye basladm ve wc ye cikmaya basladm o zaman hayatm degsti. Ondan sonra silekelnip kendime geldim seker hic kullanmiorum cay da kahvede ekmegm tam bugday denk gelrsem ligt olani aliyorum.. aklima gelirse yogurt kuru yapiorum.. ama su cok onemli. Cok icince zaten insann istahi kapaniyor. Aklima gelirse de sguat yapiyorum
o zama sen oldukça vermişsin anlaşılan. darısı başımasu çooook önemli katılıyorum.
ah ah ben doğum yapmadığım halde aynı kilodayım seninle asıl ben napimKizlar bende ayni durimdayim dogum yaptikdan sora durmadan yemege basladim kendimi durduramiyorum bir turlu tam 73kilo oldum
dikkat ediyorum canım , bu sefer inat ettimmaşallah cnm ya 1000 kalorinin üstüne çıkmıyorsun
akşamları çayın yanında bişeyler yemesem iyi olacakta dayanamayıp yiyorumdikkat ediyorum canım , bu sefer inat ettimsen ne durumdasın?
iyi yapmışsın canım. ben de hiç spor yapmıyordum şimdi bir saat yürüyüşe başladım. bacaklarım bir ağrıyor iki gündür sormaakşamları çayın yanında bişeyler yemesem iyi olacakta dayanamayıp yiyorum
barada insülin direncim var dr daha önce ilaç vermişti ama içememiştim şimdi ilaca başladım bakalım nasıl olacak