cnm günaydın 1000 kalorinin üstüne çıkmıyorsun ona ragmen bu rakam normal değil bence bir doktora diyetisyene git belki başka sıkıntıların vardır mesela ben baktım olmuyor dra gittim insülin direnci yüzünden ve polikistik over olduğumdan veremediğimi öğrendimdün gece eşimle oturduk film izledik doğal olarak bişeyler içtik tabi bu sabah tartıda gayet 72.7 yi gördüm.
bana da çok normal gelmedi. üstelik verememek motivasyonumu kırıyor sormacnm günaydın 1000 kalorinin üstüne çıkmıyorsun ona ragmen bu rakam normal değil bence bir doktora diyetisyene git belki başka sıkıntıların vardır mesela ben baktım olmuyor dra gittim insülin direnci yüzünden ve polikistik over olduğumdan veremediğimi öğrendim
geçmiş olsun cnm soğan kürünü tamamlamamışmıydın işe yarıyormu gercektenkadın doğum doktorum 13 mmlik bir kistim olduğunu söyledi solda, keşke soğan kürüne devam etseydim tüh.
çok tavsiye ettiler buradan canım. ama kistim olduğunu bilmiyordum, ben genel olarak kürtaj sonrası rahim temizlenmesi için başlamıştım sonra midem bulanınca bıraktım. biraz da tembellik ettim ne yalan söyleyeyim.geçmiş olsun cnm soğan kürünü tamamlamamışmıydın işe yarıyormu gercekten
bir ineceksin pir ineceksin bakdünkü fiyaskodan sonra bugün aynen devam :)
72.5 çıktım bu sabah. şu 72 amma dirençliymiş ne zaman ineceğim 71e acaba?