pisboğazlığın dibi bu kilolar yetti

bu işleri iyi bilen bir arkadaşım sabah ılık suyun içine birkaç damla limon sık hiçbirşey yiyip içmeden önce onu iç dedi. onu da yapıyorum.

kahvaltı sade filtre kahve, bir adet yağda yumurta, birkaç yeşil zeytin, bir kaç ceviz, bir dilim kızarmış kepekli ekmek,250 kalori.

sütlü kahve, az dut kurusu, bir portakal 150 kalori, öğle yemeği paça, 200 kalori, akşam patlamış mısır ve çay 400 kalori. toplam 1000 kalori bugün.

dün gece eşimle oturduk film izledik doğal olarak bişeyler içtik tabi bu sabah tartıda gayet 72.7 yi gördüm.

dün gece eşimle oturduk film izledik doğal olarak bişeyler içtik tabi bu sabah tartıda gayet 72.7 yi gördüm.
cnm günaydın 1000 kalorinin üstüne çıkmıyorsun ona ragmen bu rakam normal değil bence bir doktora diyetisyene git belki başka sıkıntıların vardır mesela ben baktım olmuyor dra gittim insülin direnci yüzünden ve polikistik over olduğumdan veremediğimi öğrendim

bana da çok normal gelmedi. üstelik verememek motivasyonumu kırıyor sorma bir hafta daha deneyeceğim sonra olmadı diyetisyene giderim.

kahvaltı iki haşlanmış yumurta, bir dilim çavdarlı ekmek, birkaç yeşil zeytin,bir lokma peynir 300 kalori.
ara 7-8 kestane, az sütlü kahve 250 kalori
geç öğlen yemeği yeşil mercimek 150 kalori

akşamı hafif geçiştireceğim artık, yeşil salata 100 kalori, meyve 100 kalori
ha gayret bugün toplam 900 kalori

bu sabah 72.3 neyseki. demekki akşam yemek beni mahvediyor. durum özeti bu.

kadın doğum doktorum 13 mmlik bir kistim olduğunu söyledi solda, keşke soğan kürüne devam etseydim tüh.

geçmiş olsun cnm soğan kürünü tamamlamamışmıydın işe yarıyormu gercekten
çok tavsiye ettiler buradan canım. ama kistim olduğunu bilmiyordum, ben genel olarak kürtaj sonrası rahim temizlenmesi için başlamıştım sonra midem bulanınca bıraktım. biraz da tembellik ettim ne yalan söyleyeyim.

kahvaltı peynir, yeşil zeytin, iki küçük dilim çavdar, ceviz 250 kalori
ara az fıstık, ceviz, minik çikolata, sütlü kahve 300 kalori
öğlen bir büyük porsiyon yeşil mercimek 200 kalori
akşam yoğurt, yarım turp, bir küçük kadeh şarap 200 kalori
toplam 950 kalori
iki saat yürüyüş yaptım bugün. bir saat sabah bir saat akşam.

kahvaltı peynir, zeytin, ceviz klasik 250 kalori
sabah yürüyüşümü yaptım geldim. karnım acayip acıktı ne olduysa tatlı istedi, çikolata yedim, bir de muz. al sana 400 kalori.
bugün pek diyet halim yok sanırım, bakalım günün geri kalanı nasıl olacak.

evet tam tahmin ettiğim gibi oldu. kaşarlı pide ve ayran 500 kalori kestane 400 kalori.
1550 kalori vay

dünkü fiyaskodan sonra bugün aynen devam :)
72.5 çıktım bu sabah. şu 72 amma dirençliymiş ne zaman ineceğim 71e acaba?

kahvaltı biraz peynir, avuç içi kadar pide, bir ceviz, iki üç zeytin, az sütlü filtre kahve 220 kalori.

öğlen yemeğini atlayacaktım olmadı. bir arkadaşa uğradım menemen, kavurma vardı, 400 kalori.
akşam yemeği havuç, turp salatası, iki kaşık saç tava, yoğurt 400 kalori.
toplam 1020 kalori.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…