öyle canım ben de aynı durumdayım malesef. sen de katıl tabi. isteyen herkesi günlüğüme beklerim.Canım aynı sankı bni anlatmissin bi gun irade geliyo kendimi ac birakıyorum yarini hop kıtlıktan çikmiş gibi yiyorumbirinin bana dur demesi lazimm gün geçtikçe kılo aliyorum ya el ele verip verelim şu kiloları boy 158 kılo63
teşekkürler canım. haklısın bundan sonra yok öyle herşeyi düşünmeden hop diye ağza atmakhayirli olsun canim günlüğün. takipteyim :)
yagli yavan kuru demeden agzimiza atiyoruz ancak. yemek secmek mirin kirin etmek lazim
evet yakın arkadaşıma doktoru tavsiye etmiş. ben de denedim çok beğendimTarçinli yoğırtmut arçinli sütü dıydumda hiç yoğurtu duymadim
canim cay kahveyi yemekten en az 1 saat sonra icmemiz lazimmis. bana da zor geliyor normal su iciyorum kahvaltida artik napimbu sabah yine 2 haşlanmış yumurta ve bir dilim kızarmış kepekli ekmek. yanında sade filtre kahve. 150+70+5 kalori toplam 225 kalori.
Niye ki? Yok olmaz ama bütün esprisi kaçar olayıncanim cay kahveyi yemekten en az 1 saat sonra icmemiz lazimmis. bana da zor geliyor normal su iciyorum kahvaltida artik napim
canim besinlerin vitaminini mineralini yok ediyormus. diyetisyen selahattin donmezi izledigimde soylemisti.Niye ki? Yok olmaz ama bütün esprisi kaçar olayın
teşekkür ederim canım bu sefer inat ettim bakalım.canim besinlerin vitaminini mineralini yok ediyormus. diyetisyen selahattin donmezi izledigimde soylemisti.
1200 kalori cok sayilmaz. yarina dengelersin iyi gidiyisun maasallah canim
teşekkürler. detoks suyu fikri iyi. üşenmezsem yapacağımCanım kahvaltiya domates salatalık ve maydanoz roka gibi yeşillikler de eklesene daha iyi olur benceBu arada topigin hayırlı olsun.. Ve detoks suyu limon yeşil elma yeşil nane çubuk tarçın vs bi surahiye koyup gün içerisinde iç faydası olur