Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sabah yağda yumurta, bir dilim tahıllı ekmek, 200 kalori ara bir fincan latte 100 kalori geç öğlen antrikot,salata, sade soda 500 kalori akşam küçük bir sandviç yerim çayla 200 kalori toplam 1000 kalori
bütün günü eşimle geçirince rejim falan yalan oldu sabah iki küçük dilim çavdar, tulum, zeytin, ceviz, 300 kalori akşam saç tava, birkaç köz biber ve en güzeli de kaymaklı fıstıklı kadayıf, 800 kalori toplam 1100 kalori şimdi sade soda içiyorum
bir aya yakındır diyet yapıyorum üç kilo verdim. sanırım gayet sağlıklı veriyorum. kendimi sıkmadan, canımın istediğini azar azar yiyerek. ayda üç kilo demek istediğim kiloya ulaşabilmek için daha 4 ayım var demek. tabi bu yolda hamile kalırsam durum değişecek biraz
kahvaltı iki çeşit peynir, yeşil zeytin, iki ceviz, avuçiçi kadar pide, 300 kalori atıştırma minik bir dilim kek, çay 100 kalori öğlen bir karnıyarık 100 kalori akşam bir kocaman kase pudra şekerli yoğurt 600 kalori 1100 kalori toplam.
kahvaltıda bir yumurta, iki çatal kaşar peyniri, bir dilim çavdar, 250 kalori öğlen bir küçük muz, 4 hurma, 2 ceviz, 200 kalori akşam 3 pirzola, salata, az pırasa, bir mandalina 400 kalori toplam 850 kalori