pisboğazlığın dibi bu kilolar yetti

sabah yağda yumurta, bir dilim tahıllı ekmek, 200 kalori
ara bir fincan latte 100 kalori
geç öğlen antrikot,salata, sade soda 500 kalori
akşam küçük bir sandviç yerim çayla 200 kalori
toplam 1000 kalori

bütün günü eşimle geçirince rejim falan yalan oldu :kk77: sabah iki küçük dilim çavdar, tulum, zeytin, ceviz, 300 kalori
akşam saç tava, birkaç köz biber ve en güzeli de kaymaklı fıstıklı kadayıf, 800 kalori
toplam 1100 kalori şimdi sade soda içiyorum :KK30:

bu sabah tartılmadım. kocaman bir bardak limonlu ılık su içtim önce, sonrada bir fincan sade filtre kahve, 4 hurma, 5-6 çiğ fındık. 250 kalori.

öğlen peynir, zeytin, pide, az yumurta 500 kalori, akşam yoğurtlu makarna 300 kalori, çay, birkaç hurma 200 kalori
toplam 1250 kalori

bir aya yakındır diyet yapıyorum üç kilo verdim. sanırım gayet sağlıklı veriyorum. kendimi sıkmadan, canımın istediğini azar azar yiyerek. ayda üç kilo demek istediğim kiloya ulaşabilmek için daha 4 ayım var demek. tabi bu yolda hamile kalırsam durum değişecek biraz :KK8:

sabah peynir, zeytin, ceviz, çavdar ekmek, sütten kahve 350 kalori
akşam peynirli makarna, bi yumurta, 6-7 zeytin 400 kalori
atıştırma kuruyemiş, hurma 150 kalori
toplam 900 kalori

kahvaltı iki çeşit peynir, yeşil zeytin, iki ceviz, avuçiçi kadar pide, 300 kalori
atıştırma minik bir dilim kek, çay 100 kalori
öğlen bir karnıyarık 100 kalori
akşam bir kocaman kase pudra şekerli yoğurt 600 kalori
1100 kalori toplam.

Bugün tartılmadım zaten dün yedim bir de reglim bugün tam olarak söküldü. Çok keyifsizim ya :KK43:

Annem ne kadar şanslısın regl olabiliyorsun hormonların düzenli çalışıyor dedi, ne kadar haklı aslında.

dünkü menümü yazayım. sabah kaşarlı tost, sütlü kahve, 300 kalori
öğlen bir porsiyon istavrit, 300 kalori, salata 150 kalori, kabak tatlısı 300 kalori
akşam iki çatal kestaneli turta, şekersiz çay 200 kalori
toplam 1250 kalori.

kahvaltıda bir yumurta, iki çatal kaşar peyniri, bir dilim çavdar, 250 kalori
öğlen bir küçük muz, 4 hurma, 2 ceviz, 200 kalori
akşam 3 pirzola, salata, az pırasa, bir mandalina 400 kalori
toplam 850 kalori

pazar olmuş bile :KK14: sağlam çalışıyorum, bitirmem gereken yazılarım var. mayısa bitecek inşallah. mayısa zayıflayacağım da inşallah.

X