pisboğazlığın dibi bu kilolar yetti

Topiginz hayirli olsun. Bende bu kilolardaym. O yuzden bir goz gezdireyim dedm. Tarcnli yogurdun faydasi nedir acaba?? Tatli istegmzi kesmesi icin mi ??
Ben kilo verdm kizlar eski resimlerime bakinca baya vermisim. Ki gorunur sekilde de var eskiden gobegim cok buyuktu icime cekemiyordum smdi eskisi gbi degil tabi o donem evde spor yapmya calisiyordum ama smdi bebek istedgm icin yapmiyorum. Fakatt eczanede tartildm 1 kilo almsm. Ama bayyaaa verdmmm aslnda

Topiginz hayirli olsun. Bende bu kilolardaym. O yuzden bir goz gezdireyim dedm. Tarcnli yogurdun faydasi nedir acaba?? Tatli istegmzi kesmesi icin mi ??
Ben kilo verdm kizlar eski resimlerime bakinca baya vermisim. Ki gorunur sekilde de var eskiden gobegim cok buyuktu icime cekemiyordum smdi eskisi gbi degil tabi o donem evde spor yapmya calisiyordum ama smdi bebek istedgm icin yapmiyorum. Fakatt eczanede tartildm 1 kilo almsm. Ama bayyaaa verdmmm aslnda
tarçınlı yoğurdu bir arkadaşıma doktoru önermiş canım zayıflamak için diyetinde. ben de bebek istediğimden spor yapamıyorum aynı durumdayız desene.

tarçınlı yoğurdu bir arkadaşıma doktoru önermiş canım zayıflamak için diyetinde. ben de bebek istediğimden spor yapamıyorum aynı durumdayız desene.
Evet ama nasl kilo almsm hayrett gitti yani gobek az da olsa kilolar

kaç kilosun şimdi ve kaç kilo vermeyi planlıyorsun peki?
75 kiloydum en son ama evimde tarti yok tarti alicm ins. Pek de vermeyi planlamiyorum cocuk olursa die :KK70: dikkat etmeye calisiorum ama inan resimlerimi gorsen baya bir siskinlik varmis gitmis vucudumdan. Hayret ediyorum o halime.. benm bagirsaklarmda sorun vardi o duzeldi bol su icmye basladm ve wc ye cikmaya basladm o zaman hayatm degsti. Ondan sonra silekelnip kendime geldim seker hic kullanmiorum :stop: cay da kahvede :stop: ekmegm tam bugday denk gelrsem ligt olani aliyorum.. aklima gelirse yogurt kuru yapiorum.. ama su cok onemli. Cok icince zaten insann istahi kapaniyor. Aklima gelirse de sguat yapiyorum

75 kiloydum en son ama evimde tarti yok tarti alicm ins. Pek de vermeyi planlamiyorum cocuk olursa die :KK70: dikkat etmeye calisiorum ama inan resimlerimi gorsen baya bir siskinlik varmis gitmis vucudumdan. Hayret ediyorum o halime.. benm bagirsaklarmda sorun vardi o duzeldi bol su icmye basladm ve wc ye cikmaya basladm o zaman hayatm degsti. Ondan sonra silekelnip kendime geldim seker hic kullanmiorum :stop: cay da kahvede :stop: ekmegm tam bugday denk gelrsem ligt olani aliyorum.. aklima gelirse yogurt kuru yapiorum.. ama su cok onemli. Cok icince zaten insann istahi kapaniyor. Aklima gelirse de sguat yapiyorum
o zama sen oldukça vermişsin anlaşılan. darısı başıma :KK66: su çooook önemli katılıyorum.

o zama sen oldukça vermişsin anlaşılan. darısı başıma :KK66: su çooook önemli katılıyorum.

Canm benm bagirsklar cok kotuydu hiiic tuvalete cikamiyordum artik. Hatta sanciyla acile gitmstm baski yapiomus artk mideme tabi stres sinir de etkiliymis. Kolonoskopi oldim.. biraz midemde de sorun vrdi ehh birde baslgnda oldgu gbi pis bogazlk olunca. Ne zaman bu sorunlarm duzeldi tatile ciktm geldim bol su ictim duzene girdim diyebilrz... sonra kilo verdgmi ilk bacaklarmda farkettim bakiyorum sanki zayiflamsm incelms gbi gelio. Esimde oyle diyordu. Sonra yazdan kalma fotom vardi iki aylik da hamileydim istahim tavan yapmsti artk. O fotolarma bakarken birden yok artik dedim ne kadar ds kiloluyum. Derken hemen ayni kiyafetmi giyip foto cekldm ve arada cok buyuk fark var... demekki vucut siskinligm gitmis diyorum yagdan vermemissem bile...

bu akşam yemeğe davetliyiz bu yüzden öğlen yemeğini çok az yemem gerekli. kahvaltı bir dilim kızarmış kepek ekmek, biraz peynir, yeşil zeytin, iki dilim turp, domates 250 kalori diyelim.

öğlen bir sade filtre kahve, birkaç goji beri, kuru kayısı, kuru dut, 100 kalori.

dün akşam yemeğim balıktı ama yanındakilerle 1000 kaloriyi buldu. dün tempolu yürüyüşe başladım, 45 dakika.- 250 kalori :KK76: toplam cuma alınan 1100 kalori.

Kizlar bende ayni durimdayim dogum yaptikdan sora durmadan yemege basladim kendimi durduramiyorum bir turlu tam 73kilo oldum

Sabah kahvaltı menemen ve az pide, 400 kalori. Öğlen ödül yaptım kendime. Ne de olsa bir haftadır rejimdeyim. Fıstıklı kadayıf ve çay, 400 kalori.

akşam da mercimek çorbası içtim büyük bir kase, 200 kalori. bugün toplam 1000 kalori. bir saat tempolu yürüyüş -250 kalori.

Son düzenleme:
dikkat ediyorum canım , bu sefer inat ettim :KK28: sen ne durumdasın?
akşamları çayın yanında bişeyler yemesem iyi olacakta dayanamayıp yiyorum
barada insülin direncim var dr daha önce ilaç vermişti ama içememiştim şimdi ilaca başladım bakalım nasıl olacak

akşamları çayın yanında bişeyler yemesem iyi olacakta dayanamayıp yiyorum
barada insülin direncim var dr daha önce ilaç vermişti ama içememiştim şimdi ilaca başladım bakalım nasıl olacak
iyi yapmışsın canım. ben de hiç spor yapmıyordum şimdi bir saat yürüyüşe başladım. bacaklarım bir ağrıyor iki gündür sorma :cry::KK48:

X