pisboğazlığın dibi bu kilolar yetti

72.4 çıktım.
sabah klasik az peynir,iki-üç zeytin, ekmek yerine mashed potato 200 kalori.
geç öğlen yemeğim, kıymalı patlıcan, yoğurt, mashed potato ve tahin helva 600 kalori.

haftasonu olunca düzenim bozuluyor eşim evde falan tabi.
sabah yağda iki yumurta, az fıstık ezmesi ve reçel, iki küçük dilim çavdar 500 kalori.
öğlen meyve salatası 200 kalori.
arkadaşım çağırdı şimdi kahveye eyvah :KK43:

biraz tahin helva 200 kalori, akşam yemeği tavuklu sebze 250 kalori.
toplam 1150 bugün. bir saat akşam yürüyüşü iyi geldi ama. üzerine sade bir türk kahvesi içtim.

ve bu sabah 72 çıktım. az kaldı yakında 71 olacağım inşallah.
kahvaltı olarak eşimle güzel bir pazar sofrası, patatesli omlet, tulum peyniri, yeşil zeytin,ceviz 500 kalori.

öğlen sade filtre kahve yanında sütlü çikolata, 500 kalori. akşam salata 150 kalori. bugün toplam 1150 kalori aldım.

dün akşam eşimle film izledik, mısır patlattık ve yedik benim kalori hesabı biraz şaştı yani. Ama ona rağmen bu sabah 71.9 çok şükür :KK52:

merhabalar :KK54: Günlüğünüz dikkatimi çekti de. geçtiğimiz hazirandan bu yana bende 14 kg verdim. boyum 1.75. Üstüme vazide değil de bişey dikkatimi çekti. Dengeli beslenmiyorsunuz gibi geldi bana.mesela çikolatayla gereksiz bir 500 kcal alıp akşam sadece salatayla geçiştiriyorsunuz. Uzman değilim ama kaslar ve yağlar çalışmazsa kilo veremezsiniz gibi geliyor. Mesela sıkı bir yürüyüşten sonra protein destekli bir yemek mtalaka ufak ara öğünler ve mutlaka sebze meyve desteği. Ufak bir fikir benimkisi. sağlıklı günler

merhabalar :KK54: Günlüğünüz dikkatimi çekti de. geçtiğimiz hazirandan bu yana bende 14 kg verdim. boyum 1.75. Üstüme vazide değil de bişey dikkatimi çekti. Dengeli beslenmiyorsunuz gibi geldi bana.mesela çikolatayla gereksiz bir 500 kcal alıp akşam sadece salatayla geçiştiriyorsunuz. Uzman değilim ama kaslar ve yağlar çalışmazsa kilo veremezsiniz gibi geliyor. Mesela sıkı bir yürüyüşten sonra protein destekli bir yemek mtalaka ufak ara öğünler ve mutlaka sebze meyve desteği. Ufak bir fikir benimkisi. sağlıklı günler
teşekkür ederim dikkatiniz için. normalde öyle çikolata falan yemem, dengeli yerim aslında, regl olacağım da ondan o çikolata falan :)

sabah kahvaltısı, tulum peyniri, birkaç zeytin, iki ceviz, avuçiçi kadar pide, 300 kalori.

akşam yemeğim tekir, sarıkanat, mevsim salata 250 kalori.
sonrasında küçük sahlep 100 kalori.
bugün toplam 850 kalori.

sabah yağda yumurta, bir dilim tahıllı ekmek, bir latte 250 kalori
öğlen bir az sütlü kahve, 4 hurma, bir muz 300 kalori
akşam bir porsiyon mercimek köfte, marul 400 kalori
toplam 950 kalori

dün sabah 71.3 çıktım. çok sevindim. serbest gün yaptım. akşam arkadaşlarımla yemeğe gittim, güzeldi.
kahvaltı bir önceki günle aynı, 250 kalori
öğlen bir küçük muz, bir az sütlü kahve, 100 kalori
akşam et yemeği,lavaş ve şarap 1500 kalori
toplam 1850

X