• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pisboğaz 🥴

Bu haksızlık tamamen haksızlık :skandal: ...bunları yiyip çubuk gibi oluyorken benim diyet beslenip kilo verememem tamamen haksızlık :oha::oha:
Kız sen daha geçen kavurma yemiyormuydun kavurma yiyen kilomu verir🥲
Olsa da yesem ama kavurma bende çok severim:kk77:

Eklentiler

• IMG_3789.jpeg
    IMG_3789.jpeg
    136,7 KB · Görüntüleme: 26
Bahçede kızartma da yapıyooo :KK51:
Yemek yapmayı seviyor güzelde yapıyor anladığım kadarıyla öyle olunca kilo vermeside zor oluyor işte insan yaptıkca yiyor.🥲
Kilo vermek isteyen öncelikle ekmekle hamurlu yemekleri listeden çıkarması lazım yoksa zayıflamak çok zor.Bende ekmeksiz yemek yiyince doymuyorum🥲ama zayiflamak istedigimde bir dilimden fazla yemiyorum.

Yemek yapmayı seviyor güzelde yapıyor anladığım kadarıyla öyle olunca kilo vermeside zor oluyor işte insan yaptıkca yiyor.🥲
Kilo vermek isteyen öncelikle ekmekle hamurlu yemekleri listeden çıkarması lazım yoksa zayıflamak çok zor.Bende ekmeksiz yemek yiyince doymuyorum🥲ama zayiflamak istedigimde bir dilimden fazla yemiyorum.
Yemekleri çok güzel, onun yüzünden soma'ya taşınıp komşu olacam.

Kız sen daha geçen kavurma yemiyormuydun kavurma yiyen kilomu verir🥲
Olsa da yesem ama kavurma bende çok severim:kk77:
Ben kavurmayi çok nadirdir yediğim senede kac kere ksvurabuliriz ki maksimum 20 kere falan bence bu çok az bir sayı

Back