• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pisboğaz 🥴

Siyah zeytin❤️ ben. Yeşili pek sevmiyorum ama siyah zeytinsiz yaşayamam.
Ben aç olunca siyah zeytin ekmek domates yaparım , ya da domates ekmek 🤣ikuzenim var ablam ona kahvaltıya gittiğimde bana domates doğrarken birbirimize bakıyoruz 😍biliyor çok sevdiğimi 🥰

Aman o evde mantı falan da açıyo. İçine Kayserili teyze kaçmış onun. Önce ki hayatında Urfa’da kebapçı salonu falan vardı bence . 😐 gelip ağzıma edecek şimdi bxbxbxb
3 erkekle yasiyorum napabilirim bunlarin hepsi her gun doymasi lagggzzziiiimm

Canım onlar zaten ödüllük bir şey yapmıyorlar ki boşuna alıyoruz. Masadan ojelerimi ittirip halıyı ojeye boyamasını da ödüllendirmezsin yani😶
Sorma canım ödüllük bir şey yapmıyorlar hep fenalıkları var 🤣tlfonumu kırmıştı şarjdaki tlfnumu 🤣ilk zamanlardı tabi şimdi biraz daha duruldu evde halılar her gün kayıyor hiç simetrik durmuyor 🤣🤣

Sorma canım ödüllük bir şey yapmıyorlar hep fenalıkları var 🤣tlfonumu kırmıştı şarjdaki tlfnumu 🤣ilk zamanlardı tabi şimdi biraz daha duruldu evde halılar her gün kayıyor hiç simetrik durmuyor 🤣🤣
Dişi kedi mi ailurophile ailurophile acaba oje mi sürmek istedi prenses 😍🤣

Back