• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pisboğaz 🥴

Peynirli börek ve poğaça yenmez kardeş odak noktası peynir olmayacak sen sonradan yanına iliştireceksin 🥹
Ben pogacayi peynirli yerim peynirli yoksa simit yada acma yerim 🥹 .böreği de o şekilde

Peynir kese kağıdıyla bile yenir ki 🤷🏻‍♀️
Peynir ben çok sevmiyo ya, antin kuntin peynirleri denemeyi çok severim sadece en sevdiğim peynirler ağır peynirlerdir Kars gravyeri, ne bileyim cheddar (burger için olan dilimden değil normal kesilen büyük olan) ne bileyim gouda falan onlar da hani kıçından ısırılcak peynirler anca

Ben pogacayi peynirli yerim peynirli yoksa simit yada acma yerim 🥹 .böreği de o şekilde
Tencere senin yemeğe yaklaşımın biraz üzücü kardeş gel değiştirelim bunu.. patatesli börek yiyip üstüne peynir süreceksin bu kadar basit aslında…

Ben peynirli böreğe Nutella sürerim 😅 hiç ekmek peynir Nutella denememiştim ama 😅
Ya aklınıza NErden gelıyo arkadas, dur peynire cıkolata kondurayım fılan, cok fantastik

Hıc dusunmem oldugu gıbı yerım ben

Peynir ben çok sevmiyo ya, antin kuntin peynirleri denemeyi çok severim sadece en sevdiğim peynirler ağır peynirlerdir Kars gravyeri, ne bileyim cheddar (burger için olan dilimden değil normal kesilen büyük olan) ne bileyim gouda falan onlar da hani kıçından ısırılcak peynirler anca
Bu konuda ağzının tadını biliyorsun ben de tulum hariç ağır peynirleri çok severim 🤤

Kars göğermiş peynirini denedin mi?

Tencere senin yemeğe yaklaşımın biraz üzücü kardeş gel değiştirelim bunu.. patatesli börek yiyip üstüne peynir süreceksin bu kadar basit aslında…
Eşim sevdiği halde patatesli börek yapmam. Patates ziyanligi :( ekmek arası ekmek gibi o.O

Evet yürekten katılıyorum. Peynirsiz bir dünya hayal edemiyorum
Yani benim peynirden daha az sevdiğim bi sürü arkadaşım var mesela. Tercih yapma zorunda bırakılırsam çoğunun yerine peyniri seçerim 🥲

Back