- 18 Ağustos 2020
- 2.202
- 2.075
- 33
- Konu Sahibi LarkeTanner
Merhaba bir baget yüzüğüm var pırlanta. Altınbaştan alınmıştı. 0.14 karat. Sertifikası var. Kaça bozarlar bunu bilginz var mı arkadaşlar ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pırlantasına değil yalnizca altınına para veriyorlar sanirim.
Görmek istemiyorum kötü anısı var . Enerjisi benden çıksın gitsin istiyorum. Parasını zaten tamamen barınağa fln yardıma harcıcam .Çooook düşer fiyatı, değmez. Çok acil ihtiyaç yoksa, bozdurmayın.
Anladım canım, sat gitsin o zamanGörmek istemiyorum kötü anısı var . Enerjisi benden çıksın gitsin istiyorum. Parasını zaten tamamen barınağa fln yardıma harcıcam .
Aaa satılır mı öyle bir bakayım iyi fikir teşekkürlerDolaptan,gardroptan satsana. Sonuçta sertifikalı ürün
Evet bu oneriye katiliyorum. Letgoda bile satilir. Kuyumcular aliyor. Ben letgoda satmistim.Dolaptan,gardroptan satsana. Sonuçta sertifikalı ürün
Pırlantayı alırken çok uçuk fiyatlara alıyoruz fakat satarken öyle olmuyor satmaya dahi kıyamayacagınız bir fiyat verirler. Atıyorum 5 bin liraya alındıysa buna 700, taş çatlasın 1000 verirler ama tekrar onu uçuk fiyata alır satarlar.Merhaba bir baget yüzüğüm var pırlanta. Altınbaştan alınmıştı. 0.14 karat. Sertifikası var. Kaça bozarlar bunu bilginz var mı arkadaşlar ?
Valla süper öneri denicem . Şuan altınbaşın kendi sitesinde aynı yüzük 4200 lira diyor. Benim ne kadara fiyat koymam uygun olur sizce. 2020 de alınmıştı o zamanki fiyatını bilemiyorum. Çok da az kullanıldı aslında. Sertifikası alındığı yerden kaşeli belgesi vs var ama kutusu yok o maalesef bende değil.Evet bu oneriye katiliyorum. Letgoda bile satilir. Kuyumcular aliyor. Ben letgoda satmistim.
Dolap piyasasini bilemiyorum. Pirlanta diye aratın. Sizinkine yakin karatta olanlara bakin. Satilanlara bakin. Dolapta fiyatlandirma yaparken yaziyor, altinbas pirlantalar ortalama xxx fiyata satildi diye.Valla süper öneri denicem . Şuan altınbaşın kendi sitesinde aynı yüzük 4200 lira diyor. Benim ne kadara fiyat koymam uygun olur sizce. 2020 de alınmıştı o zamanki fiyatını bilemiyorum. Çok da az kullanıldı aslında. Sertifikası alındığı yerden kaşeli belgesi vs var ama kutusu yok o maalesef bende değil.
Tamamdır teşekkürlerDolap piyasasini bilemiyorum. Pirlanta diye aratın. Sizinkine yakin karatta olanlara bakin. Satilanlara bakin. Dolapta fiyatlandirma yaparken yaziyor, altinbas pirlantalar ortalama xxx fiyata satildi diye.
Pırlanta elmas gibi değerli taşları aldıktan sonra hiç bozdurmayın çünkü çok değer kaybedersinizMerhaba bir baget yüzüğüm var pırlanta. Altınbaştan alınmıştı. 0.14 karat. Sertifikası var. Kaça bozarlar bunu bilginz var mı arkadaşlar ?
Biliyorum ama satabildiğim en iyi fiyata satıcam çünkü bende kalmasını istemiyorum. Alan kişiye geri verme gibi bir durumum da yok. Parayı tamamen hayvanlara fln yardıma kullanıcam zaten. Dolaba ve letgoya koydum soranlar var bakalımPırlanta elmas gibi değerli taşları aldıktan sonra hiç bozdurmayın çünkü çok değer kaybedersiniz
Pırlanta altın gibi değildir
Anladım inşallah istediğiniz fiyata satarsınızBiliyorum ama satabildiğim en iyi fiyata satıcam çünkü bende kalmasını istemiyorum. Alan kişiye geri verme gibi bir durumum da yok. Parayı tamamen hayvanlara fln yardıma kullanıcam zaten. Dolaba ve letgoya koydum soranlar var bakalım
Bana satınGörmek istemiyorum kötü anısı var . Enerjisi benden çıksın gitsin istiyorum. Parasını zaten tamamen barınağa fln yardıma harcıcam .