- 17 Ekim 2018
- 524
- 1.114
- 28
- Konu Sahibi Rozafezazad
-
Iste oyle kolay degil bebeklerinde buyukler gibi huylari var keyfine gore. herseyi dedigin yani kizim birtek yogurt yiyo ancak hersyi yogurtla karistrp vereblrm:))
Yanlış bir şey vermiş olmayasın hani birdenbireYok ne yalan soyluyum hic doktorla knsmadim ek gidayi .nasil ne versem yer bi istemedigini kustugunu gorsen anlarsin midesini bulandiriyo
1 yaşından öce süt verilmez ama yoğurt peynir yiyebilir kefir içebilir.1 yasindan küçük çoçuklara yogurt verilmemeli diye biliyorum. Ilerde süt ve süt ürünlere karsi alerjiyi tetikleyebilirmis.
Lütfen bir doktora gidin ve bilgilenin.
Aynen bende anlamadim bisey peki canim sen kullandiginda pisirmeden baska seyle karistrp veriyonmu ?Tam pirinç unu çok faydalı diyorlar burda da çok zararlı diyorlar ben de ara sıra kullanıyorum hangisi doğru bilemedim
Kim faydalı diyor?Tam pirinç unu çok faydalı diyorlar burda da çok zararlı diyorlar ben de ara sıra kullanıyorum hangisi doğru bilemedim
O kadar öneri yazıldı sağlıksız denildi siz hala nasıl verileceğini araştırıyorsunuz yazık.Aynen bende anlamadim bisey peki canim sen kullandiginda pisirmeden baska seyle karistrp veriyonmu ?
Daha once verdigim icn merak ettim kotumu yapmsm diyeO kadar öneri yazıldı sağlıksız denildi siz hala nasıl verileceğini araştırıyorsunuz yazık.
Evet sabahtır aynı şeyleri yazıyoruz kötü yapmışsınız.Daha once verdigim icn merak ettim kotumu yapmsm diye
1 yaşından öce süt verilmez ama yoğurt peynir yiyebilir kefir içebilir.
Allahım yine buram buram cehalet kokan bir birey siz susun ben biliyorum diyor. Banlanmayi sadece o minik bebeğin hatrına göze alarak size yorum yapiyorum.Yok ne yalan soyluyum hic doktorla knsmadim ek gidayi .nasil ne versem yer bi istemedigini kustugunu gorsen anlarsin midesini bulandiriyo
Süt alerjisi doğumdan itibaren kendini belli eder zaten. Bebek emdiği dönemde siz yerseniz sütten bebeğe geçer ve belirtiler başlar.Bilemedim, ben bir yerde yogurt verilmez diye okumustum, tam dogrumu bende bilmiyorum. Konu sahibi en dogru bilgileri doktordan alabilir bence. Kendim vermedim kizima. Süt alerjesinden biraz korkarim ben. Günümüzce çok alternatifide olsa bile, hayati çok zorlastiran bir alerji bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?