- 17 Ağustos 2011
- 22.890
- 144.720
- 798
- Konu Sahibi Rozafezazad
-
Arkadaslar benim kizim herseyi yogurtla yiyo yogurtsuz yemiyo simdi arinin sutlu pirinclisini aldm pisirmeden direk yogurtla karistrp versem olurmu
Kizim 6 bucuk aylik
Çiğ pirinç ununu mu,yoğurtla mıArkadaslar benim kizim herseyi yogurtla yiyo yogurtsuz yemiyo simdi arinin sutlu pirinclisini aldm pisirmeden direk yogurtla karistrp versem olurmu
Kizim 6 bucuk aylik
Melek meleek,çiğ diyor çiğ,orayı kaçırmışsın:)pirinç nasıl bol nişastalı yemeyelim diyoruz diyet yapıyoruz pilavın tadına bakmıyoruz daha küçücük bebeğe vermek neden sebzeleri haşlayıp çorba yapabilirsin bana her yemeğe patates at onu ver derlerdi bir iki yaptım ama patates de nişasta fazla vermedim herşeyden tattırdım zaten emiyosa çoğunluk anne sütü olmalı mama yiyosa zaten mamaya ek olarak veriyosun az meyve az yoğur az çorba gibi öğünler verebilirsin zaten az az versen yeterli olur illa hazır bişey vermene gerek yok ki yoğurtlu sebze çorbası yapabilirsin meyvelerden ezip yoğurtla karıştırabilirsin bence
Arkadaslar benim kizim herseyi yogurtla yiyo yogurtsuz yemiyo simdi arinin sutlu pirinclisini aldm pisirmeden direk yogurtla karistrp versem olurmu
Kizim 6 bucuk aylik
1 yaşından öce süt verilmez ama yoğurt peynir yiyebilir kefir içebilir.
Obez yapmaya çalışıyorsunuz sanırım,çok kilo alırsa diyet yaptırırsınız tam olur.Bak simdi puturlu birakinca agzina hafiften diline degse kusuyo yada sevmedigi biseyi versem iki saat agzinda tutuyo ha simdi bebegimi fazla suclamiyayim bende oyle guzel seyler yapmadm ona sirf kilo alsn diye piskoljmi bozmusum bi yardimci olsan bana
yavrumun içinde şişcek o bide yoğurtla amannnnnnMelek meleek,çiğ diyor çiğ,orayı kaçırmışsın:)
Niye pirinç unu onu anlamadım?Iste oyle kolay degil bebeklerinde buyukler gibi huylari var keyfine gore. herseyi dedigin yani kizim birtek yogurt yiyo ancak hersyi yogurtla karistrp vereblrm:))
Okuyorum yazilanlariArkadaşlar boşuna konuşuyoruz sanki,
konu sahibi ortada yok.
6.5 aylik bebege sirf yesin diye bir seyler vermeyin. Bagirsak florasini bozarsiniz yetiskin hayati zehir olur. Suan en fazla gunde 1 2 corba kasigi yemeli. Ana ogunu anne sutu yada formul mamaBiliyom zararli ama bende kizimin yedigi syleri vermek zorundym daha simdiden secici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?