• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlatlarım için susuyorum.

Napmam gerekiyor nasıl surundurebilitim onu sürekli ben onu aryorum mesaj atıyorum bazen mesajlarma bile cevap vermez isim var der Musait degilim der tek istediğim oysa ki ilgi
Of of çok üzülüyorum bu kızlarımızın haline , bir damla ilgi için yaptıklarına değmez ama anlayacak durumda değilsin, eşine yapışdıkça senden kaçacak halbuki ciddi ciddi seni boşuyorum deyip yol verdiğinde köpek olur kapında ama affetmeyip boşaman en hayırlısı , emin ol hala seni aldatıyor bu adamın sende de çocuklarında da gözü yok , e sen de yapışıp durunca adam seni tınlamıyor iki güzel laf edip seni başından savıp aldatmaya devam ediyor, bak akıllı ol boşa bu adamı çok pişman olacaksın ileride ...

Napmam gerekiyor nasıl surundurebilitim onu sürekli ben onu aryorum mesaj atıyorum bazen mesajlarma bile cevap vermez isim var der Musait degilim der tek istediğim oysa ki ilgi
Arama sorma seni boşuyorum de , tüm sülalesine de aldatıyor diye reklam et gör bak ne hale geliyor, bu adamı tepene çıkarmışsın iyice...

Napcagımı Bilmiyorummm Bilmiyorummm Yapmam diyor Yeminler ediyor Bi An sinirlendim oruspunun biriyle konustum dyor babası herkes arkamda gerekirse oldururuz onu Diyor Boyle Bi hataa daha yaparsa oda yapmam etmem dyor bilmiyorum napcagımı gelmeyin uzerimee bende insanım sevdim hemde cokk sevdimm cok degerde verdimm
Yahu bu adam aldatmadan önce inci tanesi miydi? Siz sevip değer vermişsiniz ama aynı değeri görmemişsiniz nasil hazmedebiliyosunuz bunu? Bu adamı sizi annesine ezdirdigi, ayrı ev açmadığı, annesinin ağzıyla sizin ustunuse geldiği için bosamaliydiniz zaten. Bari evlatlarım için demeyin ya. Koca çok tatlı geliyo vazgecemiyorum ben bu çileyi çekicem deyin.

Napcagımı Bilmiyorummm Bilmiyorummm Yapmam diyor Yeminler ediyor Bi An sinirlendim oruspunun biriyle konustum dyor babası herkes arkamda gerekirse oldururuz onu Diyor Boyle Bi hataa daha yaparsa oda yapmam etmem dyor bilmiyorum napcagımı gelmeyin uzerimee bende insanım sevdim hemde cokk sevdimm cok degerde verdimm
He bu arada iş oraya gelirse babası öldürmez onu merak etmeyin, baktılar ikna olmuyorsunuz, "karılık yapsaydin da oğlum başkasına gitmeseydi" derler.

He bu arada iş oraya gelirse babası öldürmez onu merak etmeyin, baktılar ikna olmuyorsunuz, "karılık yapsaydin da oğlum başkasına gitmeseydi" derler.
Kesinlikle öyle , adamlar bakıyor kadın uyanacak gazını almak için iki pışpışlıyorlar ki sussun , halbuki susmazsa oğlumuz haklı sen de karılık etseydin de seni aldatmasaydı diyecekler , konu sahibi o kadar cahil ve saf ki ...

Kabul etmiyorum zaten aldatlmayı 1 ay boyunca aramadm sormadm kendisi aradı ozur diledi ailemden herkeste Yapmam bidaha esimi cocugumu seviyorum dedi Kuranı Kerime bile el bastı yapmam dyor
Bu forum çocuğunun üzerine yemin edip, bir daha yapmam deyip yapan adamları gördü. Evlat ya evlat. Ötesi var mı

Sen de eşine sinirleniyorsun o zaman git başka erkeklerle konuş eşine de sinirden pezevenklerle konuştum de eşin de seni yakalasin annen baban da biz damadimizin arkasindayiz, gerekirse kızımızı öldürür ama seni atmayiz desinler.
Bakalım farkı neymiş
Kocama Pezevenkin biri konuştuğum onu mu kıskandın dediğimi hayal ettim bir an gsgsgsgsggs

Merhaba Arkadaslar ben 2 yıldır evliyim 1 bucuk yıl kaynanamın evinde kaldm esim sozlesmeli Uzman Arada izne gidip gelir bu surecte kaynanamla birlikte kalyordum hamileyim O zamanlar Kaynanam surekli bana sen çok yatyorsun hic bi is yapmyorsun falan basklar yapyordu Halbuki Hamile Agr Halimle Kalp tum isini yapardm ama yinede inkar ederdi surekli esimi doldururdu esimde surekli annesinin sözüne inanır ve guvenir bana demedigini brakmazdı daha hamile oldugumu ogrenmeden önce bi kac gun gidip annemlerde kafa dinlemek istyorum dedim o zaman esimi doldurup bana brakmstı o zaman inthar bile edicektim Senin karın burda kafa dinlemiyor yha gidip annesinde dinliycekms su bu Bana bi oda vermislerdi İcinde ceyizlik herseyim vardı bende hepsi benim esyam sonucta kapyı kilitlemistim o odanın ve goturmuatum kendimle annemlere yine aynı sekilde esimle konusmustu karın anahtarı goturmus bilmem bizim odada neyimiz var falan filan o zaman esim yine bana kzmstı bi kac gun konusmamstk ve bu sure icinde surekli esimle benim dedikpdumu yapyordu Yani artk koynuma aldgm adama bile guvenmiyordum esime ne soylesem yapsam direk hepsini annesinin eline koyuyor anneside hakkmda tum dedkodyu lafı koye yay9yor esimin bu huyunu ne kadar kesmeye calşsamda olmuyor 6 ay sozlesmesi kaldı artk bitcek sozlesmesi Bir kzm oldu suan 1 bucuk yasnda ve ben yine hamileyim annemlerin alt katna tasndm bu 4 aydr falan esimin bi kadnla mesajlrnı gordum ekran cekip kendime atmstm esimde farkedip telefonumu krmstı ve gitmisti Kapyı carpıp aileme anlatmstm artk nasl bi bok oldugunu annesinin falan baban boşanma acalm demisti ben hamileydim ustelik bir kzm. Vardı yine aynı sekilde kaynanam surekli oglunun tarafnı tutyordu kayınbabam oglumu oldururum gelinimi brakmam diyordu esimse yalanlyordu oyle bisey yok Ona inattan yaptm soyle boyle Ailesi bana inanmyordu Kaynanam surekli kocasnabagryor yemek yapmyor Su Bu Parasnın kymetini bilmiyor halbuki esimden zor zor para alp kzmın brzini ihtyaclarmzı alyordum esim parasnın kymetini asla bilmez yemek yapyordum aryordum arama beni arkadaslarmın yanındaym falan dyordu kurtlerin gozunde zaten hep kadınlar suclu olur erkekler hep temiz zaten sonra esim telefon aldı annemlerden ozur diledi falan Konusmaya basladk bidaha asla benim lafmı annene anlatmycaksn dedim ama yine bugun kaynanamlara geldigimde yine telefon kaytlarna baktgmda yine her zamanki gibim benim lafmı ediyorlqr napmam gerek bilmiyorum bi nevi iki yuzluluk yapıyorlar benim esimden tek istedigim bizimle eviyle çocuklarıyla ilgilenmesi Ama hep beni suçlu buluyor Anneside surekli oglunu tutar kaynanan kayınbabanla konusma sunu yapma bunu yapma onlar boyle soyle diyip arkamzdan konusur ama Ben her ne olursa olsun evlatlarm icin susuyorum ama olmuyor napmam gerek bilmiyorum
Seni aldatan birini affetmen hata olmuş.Hakli yönü olur annesine belki arada sitem edebilir hakkında karı gibi dedikodu yapan erkekten hayır gelmez.

Bizim evlilik akraba evliligi Esimi basta istemesemde sonra severek oldu kayananmla oturucagmı bilmiyordum Sonradan esimin Yurt dsına 2 ay gidip gelmemesi sonucu benimle kalsn Bir odada esyası falan dedi Ailem tamam demek zorunda kaldm olaylar sonra kotu olunca evi ayrdk Suan Tek skntı esimin ona ne dersem diyim gidip annesine soylemesi
Aldatılma ne olacak peki?

Kusura bakmayın da evlatlarım icin diyosunuz bence bu bahane, babanız arkanızdaymış neden boşanmıyorsunuz? Siz bu gidişle evlatlarınız icin 3. Cocugu da yaparsınız kolay gelsin.

Okurken daraldım neye susuyorsun bu kadar ne yaniii ben bu eşinin annesine varya daha konuşursan yırtarım agzını yeter diye cırlarım ben olsam bazen çirkeflik çok iyi...
Eşine de seni bi boşarım ne çocuk yuzu görürsün ne birşey diye derim. Elinde delil olmasın diye kırmış telini de daha ne dayanıyorsun adam sana aşık bile değil artık.

Yaşıtların hangi kombini yapsam, Barbie filmine mi gitsem Oppenheimer'a mı gitsem derdinde. Sen de kayınvalide, koca, aldatma, laf çene derdindesin.
Biraz vizyonlu olun dediğimde linç yiyorum sonra. Ama 20 yaşında 2 çocuk nedir ya? Kayınvalideyle oturuyor, kocası aldatıyor bir de. Müge Anlı'nın biz okuldayken sen görümcenle kısır yiyordun sözleri geldi aklıma.
Konu sahibi, çok değil 3-5 seneye çok pişman olacaksın şu yaşadığın hayattan.

Back