Ellerine sağlık canım,gerek tarifin gerek sunumun çok başarılı olmuş,başarılar dilerim.

Utandırıyorsun beni
1 Haftadır aklımdaydı tava böreği,farklı bir tarif olsun diye yapayım yarışmaya diyordum ,sabah yine yaptım .Sayende yarışma için yapmama gerek kalmadı ,rahatladım
Hak ediyorsun
Ben de baktım genelde benzer tarifler var dedim hem pişirmesi hem hazırlığı kolay olsun farklı olsun burada öğrencilerde takılıyor her öğrencinin fırını olmayabilir onlar için de fikir olsun dedim elimden geldiğince yaptım bir şeyler.
Afiyet olsun bu arada neli yaptın?

Ellerine sağlık acil durum böreğim bu börek benim :)))) yarışma da başarılar Kazen beyde sizi tutuyorsa kim tutar sizi
Teşekkür ederim evet şipşak olduğu için acil durumlarda kurtarıyor
Kazen beyin herkesi tuttuğu söyleniyor ama bilemeyeceğim artık öyle mi dersiniz?

Aynen canım pratik bir börek ,geçen gün yaptığımı senin yaptığın gibi kat kat peynirli yapmıştım.Bu sabah yaptığımı da kol böreği şeklinde kıymalı yaptım .Pırasalı harçtan kesinlikle yapacağım.Oğlum pırasa yemediği için börekte denemedim ama senin harç çok iştah açıcı duruyor.Belki börek sayesinde pıasayı da sever kimbilir.

Kardeşim de pırasa yemez kokusuna bile tahammülü yoktur o bile koca koca 2 dilim yedi
Pırasa kokusu kesinlikle olmuyor kıymalı pırasalı yapınca hiç pırasa tadı kalmıyor istersen içerisine bir miktarda kıyma koyabilirsin. İnşaallah sever. Pırasanın dolmasını yaparakta yedirebilirsin

Şuan sizin tarifi yapiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…