- 8 Ağustos 2020
- 150
- 44
- 13
- Konu Sahibi Ecolina1995
-
Yanlış bölüme konu açma ban sebebi.Arkadaşlar yemek bölümüne konu açtığım da kimse cevap vermiyor o yüzden buraya yazdım gerçekten benim için bir dert bilmiyorum ha birde yalancı çerkes tavuğu yemeğini öğrenmek istiyorum nolur yardım edin ❣
Özür dilerim ama kaç kere yazdım ya cevap verilmedi ondan sonuçta Buda hayatın içinden bir parça yemek yapamıyomYanlış bölüme konu açma ban sebebi.
Teşekkür ederimnetten tariflere bakin veya izleyin yaparsiniz
mesajımı düzenledim tekrar bakar mısın :) Bunun kurallarını ben koymuyorum sadece uyardım.Özür dilerim ama kaç kere yazdım ya cevap verilmedi ondan sonuçta Buda hayatın içinden bir parça yemek yapamıyom
Ya gerçekten püf noktası istemiştim aslında yemek bölümüne yazdım yazan olmadı tarifte değilde püf noktası çünkü gerçekten hayatın içinden bir dert gibi düşünün yemek yapmayı bilmiyorumİnternette milyon tane tarif var bacım ne kendini ne bizi yor püf noktası vs istesen neyse de keşke konunu buradan açmasaydın
Tamam konuyu nasıl silebilirim yada taşıyabilirim özür dilerimmune görmesin banı Çakar alnının şakağına haberin olsun .d
Youtubeye yaZsan baka baka yapsan daha güzel ve pratik değil mi?
Pirasanin püf noktası 1 şeker kaşığı şeker kolay gelsinYa gerçekten püf noktası istemiştim aslında yemek bölümüne yazdım yazan olmadı tarifte değilde püf noktası çünkü gerçekten hayatın içinden bir dert gibi düşünün yemek yapmayı bilmiyorum
Konuya sen müdahale edemiyorsun ne yazıkki. Özür dilenecek bir şey yok benceTamam konuyu nasıl silebilirim yada taşıyabilirim özür dilerim
Tamam konuyu nasıl silebilirim yada taşıyabilirim özür dilerim
Varİnstagramın yok mu nermin yazılıtaşı falan takip et
Tamam canım ben kendisine yazdım yanlışlıkla olduğunu bilmediğimi çok teşekkür ederimMune size yardımcı olur
Varya hayatımı kurtardınız büyük bir dertti benim için çok teşekkür ederimpırasayı bıraz ırı dograyın yarım kuru sogan da dograyın 3 diş sarımsak 1 havuc 1 patates de dograyın
bunları zeytınyagında bıraz soteleyın
sonra ustunu gececek kadar su koyun bıraz pişsin
haslanmıs nohut varsa 1 su bardagı ondan da ekleyın eger yoksa et ıle nohutu bırlıkte haslar etlı nohutlu yaparsanız daha guzel olur
pişmeye yakın 2 su bardagı yogurda bır yumurta sarısı ekleyıp cırpıp yavas yavas ekleyın karıstırın bır kere kaynasın altını kapatın
tereyagında nane ve pul bıber kızdırıp ustune gezdırın bıraz da karabıber
ya da sadece pırasa kuru sogan et ve nohut ıle yapabılırsınız tarıfı hıc havuc patates de katmadan ıkı sekılde de yapılır
şu yemek oluyor anteplıler şiveydiz der bu yemeye cok severız
Eki Görüntüle 2705739 Eki Görüntüle 2705740 Eki Görüntüle 2705741 Eki Görüntüle 2705742
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?