- Konu Sahibi Ecolina1995
şimdiden ellerınıze saglık şifa olsunVarya hayatımı kurtardınız büyük bir dertti benim için çok teşekkür ederim ☺
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdiden ellerınıze saglık şifa olsunVarya hayatımı kurtardınız büyük bir dertti benim için çok teşekkür ederim ☺
pırasayı bıraz ırı dograyın yarım kuru sogan da dograyın 3 diş sarımsak 1 havuc 1 patates de dograyın
bunları zeytınyagında bıraz soteleyın
sonra ustunu gececek kadar su koyun bıraz pişsin
haslanmıs nohut varsa 1 su bardagı ondan da ekleyın eger yoksa et ıle nohutu bırlıkte haslar etlı nohutlu yaparsanız daha guzel olur
pişmeye yakın 2 su bardagı yogurda bır yumurta sarısı ekleyıp cırpıp yavas yavas ekleyın karıstırın bır kere kaynasın altını kapatın
tereyagında nane ve pul bıber kızdırıp ustune gezdırın bıraz da karabıber
ya da sadece pırasa kuru sogan et ve nohut ıle yapabılırsınız tarıfı hıc havuc patates de katmadan ıkı sekılde de yapılır
şu yemek oluyor anteplıler şiveydiz der bu yemeye cok severız
Eki Görüntüle 2705739 Eki Görüntüle 2705740 Eki Görüntüle 2705741 Eki Görüntüle 2705742
Bu nasıl pırasapırasayı bıraz ırı dograyın yarım kuru sogan da dograyın 3 diş sarımsak 1 havuc 1 patates de dograyın
haslanmıs nohut varsa 1 su bardagı ondan da ekleyın eger yoksa et ıle nohutu bırlıkte haslar etlı nohutlu yaparsanız daha guzel olur
pişmeye yakın 2 su bardagı yogurda bır yumurta sarısı ekleyıp cırpıp yavas yavas ekleyın karıstırın bır kere kaynasın altını kapatın
ya da sadece pırasa kuru sogan et ve nohut ıle yapabılırsınız tarıfı hıc havuc patates de katmadan ıkı sekılde de yapılır
Eki Görüntüle 2705739 Eki Görüntüle 2705740 Eki Görüntüle 2705741 Eki Görüntüle 2705742
Pırasa normalde sevmem ama sizin verdiğiniz tarifle deneyecem,bak o şekil bilmiyordumpırasayı bıraz ırı dograyın yarım kuru sogan da dograyın 3 diş sarımsak 1 havuc 1 patates de dograyın
Temizlik isini hallettin simdi de kocana en lezzetli pırasayı mi yedirmek istiyorsun, dun cok guzel yemeklerde istiyor benden demistin.Teşekkür ederimama belki daha lezzetli öneriler olabilir diye düşündüm ben
Hahaha ama benimde canım istiyor napimTemizlik isini hallettin simdi de kocana en lezzetli pırasayı mi yedirmek istiyorsun, dun cok guzel yemeklerde istiyor benden demistin.
Bıldıgın sap pırasa yanı, dıgerlerınden farklı cok guzel olması ıcın uc kuluf bir elham oku ve ufle tencereye.
Şiveydiz'in pırasa ile yapıldığını bilmiyordum. Taze sarımsak ile yapılmıyor muydu?antep usulu pırasa
memleketım bosuna obur degıl![]()
onla da yapılır hatta hem pırasa hem taze sarımsak dogranır ben her zaman taze sarımsak dogramıyorum sadece pırasa havuc sogan dogruyorum ve etlı nohutlu yapıyorum yogurtlu sulu yemek buyuk cogunluk dedıgım sekılde yaparızŞiveydiz'in pırasa ile yapıldığını bilmiyordum. Taze sarımsak ile yapılmıyor muydu?
Bunu öğrendiğim iyi oldu. Ben de denemek istiyordum ama sarımsak diye bildiğim için yapamıyordum. Teşekkür ederim ❤onla da yapılır hatta hem pırasa hem taze sarımsak dogranır ben her zaman taze sarımsak dogramıyorum sadece pırasa havuc sogan dogruyorum ve etlı nohutlu yapıyorum yogurtlu sulu yemek buyuk cogunluk dedıgım sekılde yaparız
pırasanın akrabasıgillerden taze sarımsak zaten :) sart degıl olursa da olur olmazsa da tadında buyuk degısıklık olmuyor :)Bunu öğrendiğim iyi oldu. Ben de denemek istiyordum ama sarımsak diye bildiğim için yapamıyordum. Teşekkür ederim ❤
İnternetten videoları izleyerek yapabilirsin hem gözünle görmüş olursun daha iyi olurCevap alamadığım için buraya açmak durumunda kaldım aslında püf noktası için sordum yemek yapmayı bilmiyorum hayatımın en büyük derdi olarak görüyorum
Antepte etsiz nohutsuz bir şey yok mu ya pırasaya bile mi yani yok artık diyordum ki şiveydız’ı gördümonla da yapılır hatta hem pırasa hem taze sarımsak dogranır ben her zaman taze sarımsak dogramıyorum sadece pırasa havuc sogan dogruyorum ve etlı nohutlu yapıyorum yogurtlu sulu yemek buyuk cogunluk dedıgım sekılde yaparız