- 13 Eylül 2012
- 1.206
- 2
-
- Konu Sahibi pembepinar
bizde eve erzak alisverisine gittik,esim az önce ise gitti, yorma kendini fazla canim
bi girdim mutafağa çıkamadım evde hiç yemek yoktu bir kaç günlük pişirdim birşeyler işte .böle poğaça falan yaptım eşim seviyor atıştırmayı çalışken yada tv izlerken falan .bir yandanda net açık çene çalıyorum burda .yoruldum accık gerçi belkide piskolojiktir yaa yoksa hep ayptığım şeyler yani
Canim ya dün aksam fark ettim ki esim gec bile gelse eve (kilo fazlaligimiz var ikimizin gec vakitte yememeye calisiyoruz)
yemek yapmayi yinede,cünkü yoksa cogu zaman yinede ac olabiliyor,her ne kadar yapma yemek desede,yapmayi planliyorum.
diyor yedim yapma ama yedim dedigide belki saat aksam 6 veya 7 oluyor,eeeee adam gece saat 12 falan gelince yine ac olabiliyor.
dün gece gittik disardan aldik biseylero yüzden diyorum yapayim bundan böyle yemek,yesede yemesede.
gece yemek istemiyoruz ama aç aç da uyunmuyor yani benimkide geç geldiği zaman kuruyorum sofrayı ne yapayım .zaten o saate kadar birşeyler yemiş oluyorum ben bide onla yiyorum .bu ara dikkat ediyordum ama şimdi bebek için yiyecem mecburen .az ve sık yemek lazım aslında .
Evet canim yaa bende mecburen azda olsa esime eslik etmek istiyorum derken...insan bazen ipin ucunuda kacirabiliyor,
zaten kilo sorunum varama kolayda olmuyor bunlardan kurtulmak
valla bende almıştım 3-4 kilo üzerine hamile kaldım .incecikken kalsaydım iyiydi ama ne yapıyım .
Ay kiz ben 100 kiloya yakinim suan,son zamada cok kilo aldim,ya ben ne diyim
nerde kaldinnnnn
ceza aldım canım gereksiz bir konu yüzünden .
Hosgeldin canim,sayili gün gecti
nasilsin,ne var ne yok,yavrucun nasil
iyiyim canım bebişte iyidir heralde pek yormuyor şimdilik .sabah dolma sardım uğraşıyorum şimdide boşnak mantısı yapıcam akşam için mutfaktayım yanni .sen ne yaptın ?
Vallahi iyilik canim,
af edersin henüz adetim tam gecmedi diye doktora gitmedim bugün.
ayyy bende bugün ilk defa icli köfte yapmayi düsünüyorum,net"te baktim tarifine pek zor degil.esim dedi yaparmisin,dedim tabi ki
sen yaparmisin icli köfte canim?
yok kızz nerdee ama çok severim yemeyi içli köfteyi .bende deneyim bir gün du sen yap sonra anlat bana nasıl yaptığını :)
git git doktora kontrolünü ol muhakkak .rabbim kısa zamanda senide hamiş yapar inşşş .dua ediyorum sana .
ok datlummm
bir yapayim bugün bakalim nasil olacak
ay canim benim cok sagol,Allah razi olsun,bakalim bir dahaki haftaya almaya calisacam
bebegimiz gelse cok iyi olur
olur olur merak etme .sen doktorunun dediklerini yap sadece allaha bırak gerisini .
sen yap bakalım kuzu sonra ver bana tarifini bende yapayım sürekli eşime değişik şeyler yapmak istiyorum zaten .netten bakıyorum bende tariflere çoğu zaman .tutuyor çoğu .oktay ustanın tarifleri var bak onlar iyi tutuyor faydalan onlardan .valla deneye deneye yapıyorum bende artık birşeyler .evlenmeden önce bilmiyordum pek yemek yapmayı .makarna pilav yapıyordum bir tek .şimdi maşşalah yapıyorum birşeyler işte baka baka ama .
aynen canim,dün baktim google da oktay ustanin sayfasinada girdim,baya cok tarifler var yaaa
birde hepsi öyle zor seyler degil,insan yapa yapada zaten daha iyi beceriyor ve daha kisa sürede yapiyor.
kimse anasinin karninda ögrenmiyor ki sonucata demi