• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pınar Labneli Tarifler Yarışması (2. Hafta)

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    730
  • Anket Kapalı .
Tansiyonum hep düşük,aç değilim şu an. Sabah gözümü açtım başladı. Ara ara devam etti yine. Yaklaşık 10 gündür böyle
Doktora gittin mi bunun için benim de düşüyor ama ortama göre düşüyor sürekli değil seninki sürekli düşükse bir sıkıntı çıkmasın doktora git 😔

Bak ben kukrmin dediigmi yapıyorum düşünce sonra biraz su içip bir iki lokma bisey atiyourm agzima son kendime geliyorim dikkat et

Sürekli ise muhakkak kontrole git
Kan değerlerim düşmüş olabilir ayrıca vitaminler falan. Bir baktirayim gidince

Yok,9/5 falan cok normal mesela benim icin.baskasina çok düşük
Ben tansiyon düşüklüğünden bayıldığım da kendime geldigimde o değerde çıkmıştı biraz daha düşmesi bayginliga sebep oluyor :/

Ben tansiyon düşüklüğünden bayıldığım da kendime geldigimde o değerde çıkmıştı biraz daha düşmesi bayginliga sebep oluyor :/
Benim eşimin hep 9\5
Bazılarının bünyesi kaldırıyor

Ondan tabi vücut o kadar şey atlattı savaştı bakacaksın ona 😘
Birde genelde yatınca oluyor canım.
Benim ilk defa bir komşuma baklava yaparken oldu neden oldu diye düşünüyorum ramazan günüydü tüm gün oruç tutuyorsun
Sora herkes yatınca başladım baklava yaptm iki tepsi pisirecegim ama benim gözler dönüyor
Meğerse tansiyon düşüyormuş yattım uzandım alarm kurdum bakmak için arada bir fenalastim şimdi aç uykusuz kalmamaya dikkat ediyorum
K

Back