- 8 Nisan 2017
- 56.969
- 300.169
- 698
Gel sen gel oyyyyyy oyygAma he tamam aldım cevabımı ben size saadetler diliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gel sen gel oyyyyyy oyygAma he tamam aldım cevabımı ben size saadetler diliyorum
Oh ohAma he tamam aldım cevabımı ben size saadetler diliyorum
Göm beni göm. Öyle ölmem hatta füze at
Benden bu kadar kolay mi vazgectin ?Ama he tamam aldım cevabımı ben size saadetler diliyorum
Ben tamamim,ikna oldumBen orada canfeb in sana haksızlık ettiğini gün yüzüne çıkardım, sana fıstıklı baklavam derken şeker olmadan pehh senden birşey olmaz demek istedi, engel oldum.
Çok iyi yürekli bir dostum
Oyyy kendimi yerim ben ne iyiyim
Değilmiş gibi ordan oraya koşturma şimdi şaşırmış gibi yapıyor birderaga raga
sen bana kıskanç mi dedin şimdi de
Emojiyi mi degissekBen orada canfeb in sana haksızlık ettiğini gün yüzüne çıkardım, sana fıstıklı baklavam derken şeker olmadan pehh senden birşey olmaz demek istedi, engel oldum.
Sen ona sarılarak bizden vazgeçtinBenden bu kadar kolay mi vazgectin ?
Ben fransızBen orada canfeb in sana haksızlık ettiğini gün yüzüne çıkardım, sana fıstıklı baklavam derken şeker olmadan pehh senden birşey olmaz demek istedi, engel oldum.
Sen de baskalariyla sarildin ama ben senden vazgecmedim.Sen ona sarılarak bizden vazgeçtin
Bak smile gidince benim gibi yap : den sonra buklari yazınca çıkıyor boşluk bırakmaya cajsunDeğilmiş gibi ordan oraya koşturma şimdi şaşırmış gibi yapıyor birde
(Gene gitti benim smile ler)
Kara çalı
Ben tamamim,ikna oldum
Emojiyi mi degissek
Sen baaaaa nii dedinKara çalı
Tamam o zaman bir kez daha deneyelim sıfırdan başlayalım herşeyeSen de baskalariyla sarildin ama ben senden vazgecmedim.
Keseriz
Kanatlarimi nasıl saklayacağım
Hem aramıza giriyor hem ben dayak yiyorum hep beni buluyor zaten hepSen baaaaa nii dedin
Olanları unutabilecek misin ?Tamam o zaman bir kez daha deneyelim sıfırdan başlayalım herşeye
O görüntüleri silmeye çalışacağım hafızamdanOlanları unutabilecek misin ?
Yoksa uyuyamam bütün geceO görüntüleri silmeye çalışacağım hafızamdan