- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
Sen girdin fıstıklı baklavam la aramaHem aramıza giriyor hem ben dayak yiyorum hep beni buluyor zaten hep
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen girdin fıstıklı baklavam la aramaHem aramıza giriyor hem ben dayak yiyorum hep beni buluyor zaten hep
Fıstıklı baklavam sekerlenmeye başlamışYoksa uyuyamam bütün gece
Ben sana kıyamamYoksa uyuyamam bütün gece
Her daim giderim var benimFıstıklı baklavam sekerlenmeye başlamış
Hayırdır canımÇok başım dönüyor yine
Ben sana kıyamam
Bende sekerlenince seviyorum zatenHer daim giderim var benim
Ben burda Kapuska yiyordum masum masum ie baktım kiiSen girdin fıstıklı baklavam la arama
Ayakta olsam yere düşerim,o derece dönüyorHayırdır canım
O zaman sorun yokBende sekerlenince seviyorum zaten
YarasınBen burda Kapuska yiyordum masum masum ie baktım kii
Tansiyon düşüklüğü mu var yada düştü mü ki uzan ayaklarinin altına yastık koyAyakta olsam yere düşerim,o derece dönüyor
Acmisin, tansiyonun mu düştüAyakta olsam yere düşerim,o derece dönüyor
Benim midem yanıyor yaslaniyrum beyaaaBen burda Kapuska yiyordum masum masum ie baktım kii
Ayaklarının altına yastık koy öyle yat kuzum biraz yüksekte kalsınAyakta olsam yere düşerim,o derece dönüyor
Tansiyonum hep düşük,aç değilim şu an. Sabah gözümü açtım başladı. Ara ara devam etti yine. Yaklaşık 10 gündür böyleAcmisin, tansiyonun mu düştü
Gel gel yersinBenim midem yanıyor yaslaniyrum beyaaa
Deneyeyim kuzum evetAyaklarının altına yastık koy öyle yat kuzum biraz yüksekte kalsın
İlaç falan kullaniyormusun bunun icinTansiyonum hep düşük,aç değilim şu an. Sabah gözümü açtım başladı. Ara ara devam etti yine. Yaklaşık 10 gündür böyle