• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pınar Labneli Tarifler Yarışması (2. Hafta)

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    730
  • Anket Kapalı .
Benim ilk defa bir komşuma baklava yaparken oldu neden oldu diye düşünüyorum ramazan günüydü tüm gün oruç tutuyorsun
Sora herkes yatınca başladım baklava yaptm iki tepsi pisirecegim ama benim gözler dönüyor
Meğerse tansiyon düşüyormuş yattım uzandım alarm kurdum bakmak için arada bir fenalastim şimdi aç uykusuz kalmamaya dikkat ediyorum
K
Açlık banada hiç yaramıyor bacaklarım kesiliveriyor sanki

Açlık banada hiç yaramıyor bacaklarım kesiliveriyor sanki
Evet beni çok kötü yapıyor benim bu tansiyon şeker yüklemesi ölçümü sonrası başladı ben oyuzden kimseye tavsiye etmiyorum o sebep olmuş olabilir

Cok yatmaktan evet :KK43:Olsam şu ameliyatı hiç yatar miyim bir daha ?
inşallah herşey rayına oturacak :dua:
Benim eşimin hep 9\5
Bazılarının bünyesi kaldırıyor
hadi ya ben kendime geldim beni hastaneye götürülürken bacaklarım tiriyordu iki kişi koluma girdi yani yuruyebildigim halı 9/5 çıktı öncesi kaçtı bilmiyorum
Cok kötü olur düşersem, daha önce kaç kere düştüm, of :/
Kendini kötü hissetiginde dediğimi yap yastığı ayağının altına başından yükseğe koy mümkünse başında yastık olmasın

Kendine gelince biseuler atistir yada su iç

inşallah herşey rayına oturacak :dua:
hadi ya ben kendime geldim beni hastaneye götürülürken bacaklarım tiriyordu iki kişi koluma girdi yani yuruyebildigim halı 9/5 çıktı öncesi kaçtı bilmiyorum

Kendini kötü hissetiginde dediğimi yap yastığı ayağının altına başından yükseğe koy mümkünse başında yastık olmasın

Kendine gelince biseuler atistir yada su iç
Tamam miniğim,su içtim şimdi. Birazdan gider yatarım,hem dinlenirim

Misal şuan hala yiyorum😂😂
Napayım aç aç uyunmaz ki 😊
Uyunmuyor biliyor musunuz Allah bildirmesi de kimseye biz yaşadık anamla oy oy bkk şimdi gene nerelere gittim.
Hiç açlık yasamadim en zoe zamanimda bile kuru ekmek dahi olsa yedim ama zordur eminim Rabbim kimseyi öyle sinamasin

Kadının bir yudum su isitoyrum dediği anı unutamıyorum Elazığ'da 😔

Hiç açlık yasamadim en zoe zamanimda bile kuru ekmek dahi olsa yedim ama zordur eminim Rabbim kimseyi öyle sinamasin

Kadının bir yudum su isitoyrum dediği anı unutamıyorum Elazığ'da 😔
Zor evet Allahım kimseyi yoklukla sınamasın ve kimseyi başkasının eline muhtaç etmesin.

Back