- 24 Eylül 2018
- 98.379
- 294.783
- 698
Inşallah kuzum,o günler de gelecekHayırlısıyla inşallah o da gelip geçecek sonra diyeceksin ne günlerdi be ama geçti hamd olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah kuzum,o günler de gelecekHayırlısıyla inşallah o da gelip geçecek sonra diyeceksin ne günlerdi be ama geçti hamd olsun
Malülen hem deSen de mi emeklisin
Açlık banada hiç yaramıyor bacaklarım kesiliveriyor sankiBenim ilk defa bir komşuma baklava yaparken oldu neden oldu diye düşünüyorum ramazan günüydü tüm gün oruç tutuyorsun
Sora herkes yatınca başladım baklava yaptm iki tepsi pisirecegim ama benim gözler dönüyor
Meğerse tansiyon düşüyormuş yattım uzandım alarm kurdum bakmak için arada bir fenalastim şimdi aç uykusuz kalmamaya dikkat ediyorum
K
Bende gün sayıyorum emekliliğeMalülen hem de
Evet beni çok kötü yapıyor benim bu tansiyon şeker yüklemesi ölçümü sonrası başladı ben oyuzden kimseye tavsiye etmiyorum o sebep olmuş olabilirAçlık banada hiç yaramıyor bacaklarım kesiliveriyor sanki
Emeklilik güzel,kafa rahatBende gün sayıyorum emekliliğe
Cok uzaklara gitme şimdi:/Misal şuan hala yiyorum
Napayım aç aç uyunmaz ki
Uyunmuyor biliyor musunuz Allah bildirmesi de kimseye biz yaşadık anamla oy oy bkk şimdi gene nerelere gittim.
inşallah herşey rayına oturacakCok yatmaktan evet Olsam şu ameliyatı hiç yatar miyim bir daha ?
hadi ya ben kendime geldim beni hastaneye götürülürken bacaklarım tiriyordu iki kişi koluma girdi yani yuruyebildigim halı 9/5 çıktı öncesi kaçtı bilmiyorumBenim eşimin hep 9\5
Bazılarının bünyesi kaldırıyor
Kendini kötü hissetiginde dediğimi yap yastığı ayağının altına başından yükseğe koy mümkünse başında yastık olmasınCok kötü olur düşersem, daha önce kaç kere düştüm, of :/
Lale devriEmeklilik güzel,kafa rahat
Tamam miniğim,su içtim şimdi. Birazdan gider yatarım,hem dinleniriminşallah herşey rayına oturacak
hadi ya ben kendime geldim beni hastaneye götürülürken bacaklarım tiriyordu iki kişi koluma girdi yani yuruyebildigim halı 9/5 çıktı öncesi kaçtı bilmiyorum
Kendini kötü hissetiginde dediğimi yap yastığı ayağının altına başından yükseğe koy mümkünse başında yastık olmasın
Kendine gelince biseuler atistir yada su iç
Hiç açlık yasamadim en zoe zamanimda bile kuru ekmek dahi olsa yedim ama zordur eminim Rabbim kimseyi öyle sinamasinMisal şuan hala yiyorum
Napayım aç aç uyunmaz ki
Uyunmuyor biliyor musunuz Allah bildirmesi de kimseye biz yaşadık anamla oy oy bkk şimdi gene nerelere gittim.
Aynen öyleLale devri
Tamam sen iyi ol inşallahTamam miniğim,su içtim şimdi. Birazdan gider yatarım,hem dinlenirim
Sağol minikomTamam sen iyi ol inşallah
Zor evet Allahım kimseyi yoklukla sınamasın ve kimseyi başkasının eline muhtaç etmesin.Hiç açlık yasamadim en zoe zamanimda bile kuru ekmek dahi olsa yedim ama zordur eminim Rabbim kimseyi öyle sinamasin
Kadının bir yudum su isitoyrum dediği anı unutamıyorum Elazığ'da
Tamam kuzumCok uzaklara gitme şimdi:/
Aynen azıcık asım ağrısız başım derler ya en iyisiZor evet Allahım kimseyi yoklukla sınamasın ve kimseyi başkasının eline muhtaç etmesin.
Tamam kuzum
AmiiinZor evet Allahım kimseyi yoklukla sınamasın ve kimseyi başkasının eline muhtaç etmesin.