- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
Bence iddialı ya da değil hiçbir tarif 2. Kez olmasın misal gözleme aynı birebirBence hiç olmasın:)Görüyorsunuz.İlk üç onlar:)Sonra onlardan biri yapılsa kesin 1. olacak:)Farklı tarifler görelim:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence iddialı ya da değil hiçbir tarif 2. Kez olmasın misal gözleme aynı birebirBence hiç olmasın:)Görüyorsunuz.İlk üç onlar:)Sonra onlardan biri yapılsa kesin 1. olacak:)Farklı tarifler görelim:)
Mercimek corbasi
Bence hiç olmasın:)Görüyorsunuz.İlk üç onlar:)Sonra onlardan biri yapılsa kesin 1. olacak:)Farklı tarifler görelim:)
O iş bendeayneN olmasın
Bende beklemiyordumAynen canım hepimizin solladın
Bu onların seçimi canım:)Bence iddialı ya da değil hiçbir tarif 2. Kez olmasın misal gözleme aynı birebir
Size söyliyim miErgen anacım bunlar
Sana güveniyorumO iş bende
Ben dinlerimSize söyliyim mi
Benim fedakar kuzumBen dinlerim
Tabi imkanlar dogrultusunda farklı tarif bulunur ama illaki ,sana sorsalar bulursun benceBu onların seçimi canım:)
Yani keşke olmasa ama hem içlerine sinmeli,hem evdeki malzemelerine uymalı diye düşünüyorum:)
Her zaman balımBenim fedakar kuzum
İyi o da büyüyorİyiyim canım çok şükürKızımız nasıl
Maşaallahİyi o da büyüyor
Tekmeliyor habire
Hareketli maşallah
Kız gbi dur uslu ol diorm ama nerdeeee
Sesimde kötü değildir He hep korodaydım
Lise de tarih hocamız her ders bana Yemen türküsünü söyletir uzaklara dalar dalar giderdi her ders ama
O iş çok zormuş yaaMaşaallah
İsim buldunuz mu:)