Çocuklar yatmaya hazırlanıyor onlara bakıyorum:)Herkes bir anda yazıp, yine aynı anda nasıl yok oluyor ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocuklar yatmaya hazırlanıyor onlara bakıyorum:)Herkes bir anda yazıp, yine aynı anda nasıl yok oluyor ?
Yoksa özele mı kaçıyorlarHerkes bir anda yazıp, yine aynı anda nasıl yok oluyor ?
Anladım canım:)Çocuklar yatmaya hazırlanıyor onlara bakıyorum:)
Teneffüse bizsiz çıkıyorlar gibi hissediyorumYoksa özele mı kaçıyorlar
Senin avatar bu sıra niye böyle durgun:)Anladım canım:)
Ona da bakıyorum:)Yoksa özele mı kaçıyorlar
Gerginim biraz,ne olacak diye :)O da yansıyor böyle resimlere :)Senin avatar bu sıra niye böyle durgun:)
Ama ben söylememBen söyledim bak
Hakkında hayırlısı güzel günler göreceksin inşaalalhGerginim biraz,ne olacak diye :)O da yansıyor böyle resimlere :)
Ben oğlana pir Sultan abdalın eserini yazdırıypruö hani geçti dost kervanı var ya onu şarkı gibi söylüyorum öyle söyleme anlamıyorum diyor sesimi beğenmedi galibaHerkes bir anda yazıp, yine aynı anda nasıl yok oluyor ?
Amin canım ya,inşallahHakkında hayırlısı güzel günler göreceksin inşaalalh
Kurban ol sesime deseydinBen oğlana pir Sultan abdalın eserini yazdırıypruö hani geçti dost kervanı var ya onu şarkı gibi söylüyorum öyle söyleme anlamıyorum diyor sesimi beğenmedi galiba
Demez miyimKurban ol sesime deseydin
Sonraki hafta Tiramisu cheeescake olacak mı?Aynen canım:)
Bu sefer labneli bilindik tarifler yok:)
Bunu Demet Akalın söylese bayılırsın,ben söyleyince mi olmuyor diye de ekleDemez miyim
Bence hiç olmasın:)Görüyorsunuz.İlk üç onlar:)Sonra onlardan biri yapılsa kesin 1. olacak:)Farklı tarifler görelim:)Sonraki hafta Tiramisu cheeescake olacak mı?
Hayır olmasın. İddialı birşeyle geleceğim
Yoluma çıkmasınlar
Mercimek corbasiSonraki hafta Tiramisu cheeescake olacak mı?
Hayır olmasın. İddialı birşeyle geleceğim
Yoluma çıkmasınlar
Hiç işte ne anlarBunu Demet Akalın söylese bayılırsın,ben söyleyince mi olmuyor diye de ekle
Ergen anacım bunlarHiç işte ne anlar
Bence hiç olmasın:)Görüyorsunuz.İlk üç onlar:)Sonra onlardan biri yapılsa kesin 1. olacak:)Farklı tarifler görelim:)