- 8 Nisan 2017
- 56.968
- 300.124
- 698
Ben adresi veririm git senŞampiyonlar da uyur
Bekliyemiycem
Yaşlanmışım beee eskiden nasıl beklerdim bitişi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben adresi veririm git senŞampiyonlar da uyur
Bekliyemiycem
Yaşlanmışım beee eskiden nasıl beklerdim bitişi
Savaştepede buluşup kırışalımBen adresi veririm git sen
Oo sen gelene kadar ben yatara geçtim hayatımı sorgulama ya başladım bileAnca geldim halq uyutamadım çocukları
gelmişken bir cayimi iç fazla kalmıyor benim eve ondan sonra ,Savaştepede buluşup kırışalım
Benim kızım şuan ağlıyor oyun oynamaya doymadı ağlayarak uyumasını bekliyorumOo sen gelene kadar ben yatara geçtim hayatımı sorgulama ya başladım bile
Hadi uyucaz dedi mi kıyamet kopuyor demıgelmişken bir cayimi iç fazla kalmıyor benim eve ondan sonra ,
Benim kızım şuan ağlıyor oyun oynamaya doymadı ağlayarak uyumasını bekliyorum
Hadi inşallah benim kızlarda yatıyor ama uyumadı lar dahagelmişken bir cayimi iç fazla kalmıyor benim eve ondan sonra ,
Neden ağlıyorsun diyorum ağlayacağım diyor neden açıyor diyorum acımıyor ağlayacağım işte diyor ,Hadi uyucaz dedi mi kıyamet kopuyor demı
Bizim de 3 u uyanık hala beraber yatıyoruz çocuklar laHadi inşallah benim kızlarda yatıyor ama uyumadı lar daha
Ahahah şimdi baktım sana da bana da 28 kmgelmişken bir cayimi iç fazla kalmıyor benim eve ondan sonra ,
Aman ağlasn yüz istiyorlar sonra ben hiç yüz vermedık mi kesiıyor ağlamayı şıpa yüz buldu mu ağlar bunlar tam prensesNeden ağlıyorsun diyorum ağlayacağım diyor neden açıyor diyorum acımıyor ağlayacağım işte diyor ,
Kesin aglayacak yani
Şuan da hem ağlayıp hem istediği oyuncakları sayıyor
.abileri susturmak için yeni oyuncak alacaz diyor ona bile susmadi
Ben bile öyle yatıyorum hala aynı odadaBizim de 3 u uyanık hala beraber yatıyoruz çocuklar la
Kirmizi pabuc da çok yakın bize ben merkez de değilim ama Savaştepe ye yakın taraftayum belki 56 dan daha yakınAhahah şimdi baktım sana da bana da 28 km
Sen bana gel
Aramız 56 km kız
Aaa o nerdeKirmizi pabuc da çok yakın bize ben merkez de değilim ama Savaştepe ye yakın taraftayum belki 56 dan daha yakın
Gidin bebek görmeye bizim için eşi hastaneydi çıktı mı acaba bebek doğmuştuKirmizi pabuc da çok yakın bize ben merkez de değilim ama Savaştepe ye yakın taraftayum belki 56 dan daha yakın
O da İzmir il sınırı içindeAaa o nerde
Buluşalım
Hala yatıyordu en son bebeği çıkmış ama ,Gidin bebek görmeye bizim için eşi hastaneydi çıktı öı acaba bebek doğmuştu