- 24 Haziran 2015
- 39.884
- 154.565
- 598
Neyin hazırıHastayım ama ya ,bu sefer biraz hazıra kacicam halim Yok o kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyin hazırıHastayım ama ya ,bu sefer biraz hazıra kacicam halim Yok o kadar
İyi tamam öyle olsunHastayım ama ya ,bu sefer biraz hazıra kacicam halim Yok o kadar
SöylememNeyin hazırı
Soyleyem mi sana bir tarifHastayım ama ya ,bu sefer biraz hazıra kacicam halim Yok o kadar
Söyle söyle lazım olurSoyleyem mi sana bir tarif
Evet,birine verdi mi,aklı diğerinde kalıyor insanın..Bende bir tatlı bir tuzlu vermek isterdim
Bende söylememSöylemem
Peynirsiz çizi alicam labne sürüp peynirli çizi yapicamNeyin hazırı
Kız zaten o herşeyi hazır aliyor yenimi gördün, limoni bile almış, ekmemiş hiç hamarat değilNeyin hazırı
Labne bile hazırdıKız zaten o herşeyi hazır aliyor yenimi gördün, limoni bile almış, ekmemiş hiç hamarat değil
Söyle söyle lazım olur
Limon ağacı ekeyim şimdiden foto çeke çeke lazım olurKız zaten o herşeyi hazır aliyor yenimi gördün, limoni bile almış, ekmemiş hiç hamarat değil
Labne bile hazırdı
Ben söyledim bakBende söylemem
Insan bir buzağı alır,besler,büyütür,sağar,labne yapar,bu kadar basit aslında Her seyi de Pınar'dan beklememeli
Yapamam vall haftaya yaparımTamam şimdi fisildiyorum kulağına, zaten üşengeçlik var sende yapmazsın
Ay telefonuma soyliyim yarın yapsın hepsiniInsan bir buzağı alır,besler,büyütür,sağar,labne yapar,bu kadar basit aslında Her seyi de Pınar'dan beklememeli
He şöyle,sanki kendin yapıyorsun. Patlat bir fotoşopAy telefonuma soyliyim yarın yapsın hepsini