- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
Tarif mi canımŞimdi birşey diyeceğim de millet beni solda sıfır bırakacak diye diyemiyorum, milletin aklına neden gelmiyor ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tarif mi canımŞimdi birşey diyeceğim de millet beni solda sıfır bırakacak diye diyemiyorum, milletin aklına neden gelmiyor ya
Belki birileri sevgililer gününe özel pasta yaparBugün biraz daha iyiyim ,cuma sevgililer günü belki o zaman yaparım
Tutabilirsem kendimi
Beni gaza getirmeye calisiyorsun biliyorum gelmiycem bu oyuna
Ne gelmiyor ?Şimdi birşey diyeceğim de millet beni solda sıfır bırakacak diye diyemiyorum, milletin aklına neden gelmiyor ya
Teşekkür ederizBende jüri olmak istiyorum adrese yollarsaniz tadim yaparim @nevresciiiiimmm
Kızlar ellerinize sağlık hepsi birbirinden güzel gözüküyorlar hepsine 10
Ay kesin yapar,ben haftaya mi katilsam tarifim boşa gitmesinBelki birileri sevgililer gününe özel pasta yapar
Tarif mi canım
Yok canım kim yapacak:)Ben yapsam rakipten saymayın pastadan anlamıyorumAy kesin yapar,ben haftaya mi katilsam tarifim boşa gitmesin
Canım yarışmaya katılacak okulda seçilirse ile gidecekmiş:)Yani çok özel bir şey olması lazım:)Tabi langırt olabilir:)Karar veremiyorum:)Langırt var gördün mü sınıfta pynayabilirler hem Nevreste
selennn sizin tarifinizi görmek isterim.Mutfakta çok iyi olduğunuzu duydum:)
Ne gelmiyor ?
Yanı kremalı, yoğurtlu her tarife uyarlanabilir gibiEvet, özelliklede çok bayılarak yediğimiz klasik şeyler var bizim hanımlar çakal dedim yapmadılar hiç
Yaptigin külahli pastadan sonra buna kim inanir ?Yok canım kim yapacak:)Ben yapsam rakipten saymayın pastadan anlamıyorum
Marifetli olmak böyle bir şey işteYanı kremalı, yoğurtlu her tarife uyarlanabilir gibi
Benim tarifimde Yok aslında uyarliycam
Tâbi tâbi ,bak yapcaksan söyleYok canım kim yapacak:)Ben yapsam rakipten saymayın pastadan anlamıyorum
Cok olsa da 2 oy versekTarifler, katılım az