- 24 Eylül 2018
- 98.355
- 294.742
- 698
Yani,biz kül yutmayızKaçın kurasıyız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani,biz kül yutmayızKaçın kurasıyız
HımmOkulda geri dönüşüm yarışması varmış.Öğretmenimiz sınıf adına benim yapmamı istedi.Ama ne yapsam karar veremedim.Fikri olan var mı:)
Daha üst model telefon al ,düşünce gücüyle yapsın,limon bile olmadanYemediniz daha çok çalışması lazım bu telin
Onu da istiyoruzKocama söyleyeyim bana da o telefondan alsınYemediniz daha çok çalışması lazım bu telin
Basit bir şey olsun istemiyorum.Onun yolladıkları çok basit
Telepatiyle tarif yapan alacağım benOnu da istiyoruzKocama söyleyeyim bana da o telefondan alsın
Alamaz canısı özel üretimOnu da istiyoruzKocama söyleyeyim bana da o telefondan alsın
Peki yenir mi?Telepatiyle tarif yapan alacağım ben
Bu hanımlar çok yavaş ,tarifler ağır ağır geliyor
Neyse ben senin kadar tembel değilimAlamaz canısı özel üretim
Beni gaza getirmeye calisiyorsun biliyorum gelmiycem bu oyunaBen yarın yapıyorum nevros
Cheesecake yendiyse benimki de yenirPeki yenir mi?
Sen azıcık bekleBeni gaza getirmeye calisiyorsun biliyorum gelmiycem bu oyuna
Değil mi yaCheesecake yendiyse benimki de yenir
Aslında yemedik sanal çizkek ti o sizi yedimCheesecake yendiyse benimki de yenir
Şimdi birşey diyeceğim de millet beni solda sıfır bırakacak diye diyemiyorum, milletin aklına neden gelmiyor yaİnşaallah canım ama zor:)
Zaten şüpheleniyordum ,itiraf geldiAslında yemedik sanal çizkek ti o sizi yedim
Bugün biraz daha iyiyim ,cuma sevgililer günü belki o zaman yaparımSen azıcık bekle
Hic tabiiDeğil mi ya