- 24 Eylül 2018
- 98.342
- 294.724
- 698
Ahahaha onlardan her şey beklenirNihahajha diyo koca adam yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahaha onlardan her şey beklenirNihahajha diyo koca adam yaa
Tamamdır balSağolasınSende ye sonra buluşalım aynı yerde sağol canım sanada afiyet olsun
Bensiz randevulasiyormusunuz sizSende ye sonra buluşalım aynı yerde sağol canım sanada afiyet olsun
Ay gene gitmiş gülücük koyamıyorum.Bensiz randevulasiyormusunuz siz
Migimadidcim aramıza hoş geldin canım. Benim ismim Meryem. 50 yaşındayım. Çok uzak sayılmam sana Bursa/ Gemlik'te yaşıyorum. Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeniyim. Meslekte 27. yılımı çalışıyorum. İki yıl sonra nasip olursa emekli olacağım. İki oğlum var. Başarılar dilerim tatlım....23 şubatta kızımın doğum günü var minik şeninde öleydi demi 22 Şubat mıydı bide 1 martta günüm var bana tarif bulursunux
Evet geldim baktım hadi yemek yiyelim gelelim aynı yerde falan diyorAy gene gitmiş gülücük koyamıyorum.
Ee şey sen burda mıydın
Alla alla bak senEvet geldim baktım hadi yemek yiyelim gelelim aynı yerde falan diyor
Ellerine sağlık ablacım merakla bekliyorumKızlar ben tarifimi yaptım.Fotograflarimi çektim. Uzandım dinleniyorum. Çok yordu beni...Birazdan duzenleyecegim ve yükleyeceğim siteye. Bir bakayım arkadaşlar napiyor dedim.
Tamam ben yedim sizi bekliyorumAlla alla bak sen
Eşimi bekliyorum canım ya acayip açım gelsin yiyelim de buluşalım dedim jennaya
Burda olduğunu farketmedim senin sende gel her zamanki yere
Teşekkür ederim tatlım. Çok merakta bekletmem inşallah. Tarif bölümü daha zor geliyor biliyor musun birazdan yazıyorum.Ellerine sağlık ablacım merakla bekliyorum
Evet yorucu oluyor gerçekten dinlen yazarsın ablacımTeşekkür ederim tatlım. Çok merakta bekletmem inşallah. Tarif bölümü daha zor geliyor biliyor musun birazdan yazıyorum.
Çok sabırsızlanıyorumTeşekkür ederim tatlım. Çok merakta bekletmem inşallah. Tarif bölümü daha zor geliyor biliyor musun birazdan yazıyorum.
Aha geldi bizimki yiyem de gelemTamam ben yedim sizi bekliyorum
Afiyet bal şeker olsun :))Aha geldi bizimki yiyem de gelem
Gelsin de görelimŞimdiden ellerine sağlıkKızlar ben tarifimi yaptım.Fotograflarimi çektim. Uzandım dinleniyorum. Çok yordu beni...Birazdan duzenleyecegim ve yükleyeceğim siteye. Bir bakayım arkadaşlar napiyor dedim.
Oldu valla canım sağolAfiyet bal şeker olsun :))
Ne vardı yemekteOldu valla canım sağol
Kapuska makarnaNe vardı yemekte