- 8 Nisan 2017
- 56.962
- 299.836
- 698
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepsi labne canım:)
Ozaman ben yaratici biseyler bulmaya calisayim kocama diyimde beraber farkli birseylee uyduralim minikcim sende oyle yap artik labneyle ne yapilabilir daha fazla ona bakicaz herhalLabneymis bende sute yoğurda tarif arıyorum bilmeden
Doğrudur canım:)Orda çok pahalıymış öyle diyordu en son
Bende normalde labneli hiç duymadığım bişey aldım bu sefer diğerinden de öyle yapayımOzaman ben yaratici biseyler bulmaya calisayim kocama diyimde beraber farkli birseylee uyduralim minikcim sende oyle yap artik labneyle ne yapilabilir daha fazla ona bakicaz herhal
Acaba şiddetten dolayı olabilir mi?Sen bana neden anlatmiyorsun
Söyleseydin böyle olmayacaktıAcaba şiddetten dolayı olabilir mi?
Şiddeti hak ettim yaniSöyleseydin böyle olmayacaktı
Olur söyleyelimNevreste danilo emmiye soylesekte kankama özel gönderse
Kim dedi bunu çok ayıp kadına uzanan eller kırılsınŞiddeti hak ettim yani
Sen dedin ya şimdi Anlatsaydın o zaman dedin yaKim dedi bunu çok ayıp kadına uzanan eller kırılsın
Danilo yu yemeğe çağırdım sunumda bana eşlik edecekÇok güzel olur bakalım tuzlulari nasil susleyecekler gerçi Canfeb le @BirTutamMutluluk20 a belli olmaz tarif başına danilo bile diker bunlar
İhtiyaç var mıDanilo yu yemeğe çağırdım sunumda bana eşlik edecek
Kuzenim girdi bir ara hesabıma o yazmıştırSen dedin ya şimdi Anlatsaydın o zaman dedin ya
Sen var ya sen ,tehlikenin diğer adısınKuzenim girdi bir ara hesabıma o yazmıştır
Bence sen ona sunum öğret:)Danilo yu yemeğe çağırdım sunumda bana eşlik edecek
Ben almadım canım. Yine labne degil mi@Nana
@can09e nasılsın :))
Feslegen Kokulu Nane tarif aldın mı
@kukrim27
Jenna16
@Elhan
@evlaefe nasıl oldun
@-cantanem-
Elalis taze birinci naber :))
Dahliadivin
@Blue_Perii :))
Canfeb naber :))
@BirTutamMutluluk20
@Evvab
@Kirmizi pabuc bebişin son durum ne nasılsın ??
@Lilimam özledim ama
@deynepnaz
Bencede ne öyle makarnanın altına seriyo labneyi çarşaf gibi pınar belki beni işe alır sunumlarmi görünce elveda daniloBence sen ona sunum öğret:)
Adamı ekmeğinden edecek kadar iyisin bence deBencede ne öyle makarnanın altına seriyo labneyi çarşaf gibi pınar belki beni işe alır sunumlarmi görünce elveda danilo