- 8 Nisan 2017
- 57.041
- 301.197
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepsi labne canım:)
Ozaman ben yaratici biseyler bulmaya calisayim kocama diyimde beraber farkli birseylee uyduralimLabneymis bende sute yoğurda tarif arıyorum bilmeden![]()
Doğrudur canım:)Orda çok pahalıymış öyle diyordu en son![]()
Bende normalde labneli hiç duymadığım bişey aldım bu sefer diğerinden de öyle yapayımOzaman ben yaratici biseyler bulmaya calisayim kocama diyimde beraber farkli birseylee uyduralimminikcim sende oyle yap artik labneyle ne yapilabilir daha fazla ona bakicaz herhal
![]()
Acaba şiddetten dolayı olabilir mi?Sen bana neden anlatmiyorsun![]()
Söyleseydin böyle olmayacaktıAcaba şiddetten dolayı olabilir mi?![]()
Şiddeti hak ettim yaniSöyleseydin böyle olmayacaktı![]()
Olur söyleyelim
Kim dedi bunuŞiddeti hak ettim yani![]()
Sen dedin ya şimdiKim dedi bunuçok ayıp kadına uzanan eller kırılsın
![]()
Danilo yu yemeğe çağırdım sunumda bana eşlik edecekÇok güzel olur bakalım tuzlulari nasil susleyecekler gerçiCanfeb le @BirTutamMutluluk20 a belli olmaz tarif başına danilo bile diker bunlar
![]()
İhtiyaç var mıDanilo yu yemeğe çağırdım sunumda bana eşlik edecek![]()
Kuzenim girdi bir ara hesabıma o yazmıştırSen dedin ya şimdiAnlatsaydın o zaman dedin ya
![]()
Sen var ya sen ,tehlikenin diğer adısınKuzenim girdi bir ara hesabıma o yazmıştır![]()
Bence sen ona sunum öğret:)Danilo yu yemeğe çağırdım sunumda bana eşlik edecek![]()
Ben almadım canım. Yine labne degil mi@Nana
@can09e nasılsın :))
Feslegen Kokulu Nane tarif aldın mı
@kukrim27
Jenna16
@Elhan
@evlaefe nasıl oldun
@-cantanem-
Elalis taze birinci naber :))
Dahliadivin
@Blue_Perii :))
Canfeb naber :))
@BirTutamMutluluk20
@Evvab
@Kirmizi pabuc bebişin son durum ne nasılsın ??
@Lilimam özledim ama
@deynepnaz![]()
Bencede ne öyle makarnanın altına seriyo labneyi çarşaf gibiBence sen ona sunum öğret:)
Adamı ekmeğinden edecek kadar iyisin bence deBencede ne öyle makarnanın altına seriyo labneyi çarşaf gibipınar belki beni işe alır sunumlarmi görünce elveda danilo
![]()