- 28 Mayıs 2015
- 7.519
- 27.772
- 548
İyiyiz çok şükür canım yuvarlanıp gidiyoruz iş güç günlerde kısa bitiveriyor anlamıyoruz bile nasıl geçtiğini sen naptın atlattın mı zor günleri canımIyi akşamlar canım:)İyi şükür,sen nasılsın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyiz çok şükür canım yuvarlanıp gidiyoruz iş güç günlerde kısa bitiveriyor anlamıyoruz bile nasıl geçtiğini sen naptın atlattın mı zor günleri canımIyi akşamlar canım:)İyi şükür,sen nasılsın?
Alışmaktan başka yapacak bir şey yok :/nasıl olur o kadar konuşuyor ortalıkta birde @BirTutamMutluluk20 kanka bu tembelliği sana yakıştıramadım
Evet ben şablon çıkarıyordum çocuklara resim dersi için yerde habire hareket halinde oldugumsan anlamadım ama eşimin yuzundeki panikten anladım
Yüzeye yakın olmuş yine
Amin kızlar evet Allah eksikliklerini, acılarını göstermesinKesinlikle bende onu diyecektim tam klavyemden aldın lafı ☺ Bende ihtiyacım olduğunda beni koşulsuz seven şimdilerde minicik masum melek onlar sarılıyorum sımsıkı oda sarılıyor nasıl iyi geliyor evlat bambaşka bşymiş valla Allah eksikliğini göstermesin isteyen herkese versin hayırlı evlatlar inşalllah
Allah daha da iyi etsin inşallah ablacımİyiyiz canım çok şükür
Sizi tebrik ediyorum kazanani belli olan yarisma olmasin cok guzel boyle :)Öne çıkanları vermeyeceğim canım:)Ne yalan söyleyyeim ilk üçü baştan beri biliyordum yanılmadım:)
Haksızlık olmasın diye onları vermiyorum:)
Cok sukur canim ❤Ay sonunu bekliyorum,yavaş yavaş hallolacak inşallah:)İyiyiz çok şükür canım yuvarlanıp gidiyoruz iş güç günlerde kısa bitiveriyor anlamıyoruz bile nasıl geçtiğini sen naptın atlattın mı zor günleri canım ❤
Sağol canımAllah daha da iyi etsin inşallah ablacım
Ben içinizden biriyim canım,sizinle beraber boşa yarışmıyorum.Tüm hislerinizi,heyecanlarınızı ve düşüncelerinizi biliyorum.Bile bile tekrar veremem.Hatta bunu diğer kategorilerde de yapıyorum:)Haksızlık olmasın:)Sizi tebrik ediyorum kazanani belli olan yarisma olmasin cok guzel boyle :)
Hepsi labne canım:)Hep ortadan daliyorum ama ucuncu yarismada ne olucak bellimi yine labnemi acaba
Sen ,bana ???Anlatmadı birde utanmadan söylüyor hayır diye aba altında falan değil bak Jenna16
Labneymis bende sute yoğurda tarif arıyorum bilmedenHep ortadan daliyorum ama ucuncu yarismada ne olucak bellimi yine labnemi acaba
İnşallah canım benim Rabbim sağlıkla evlatla sevdiklerimizle sınamasın bizi hepsi ayrı zorCok sukur canim ❤♥Ay sonunu bekliyorum,yavaş yavaş hallolacak inşallah:)
Labne bulamadı galibanasıl olur o kadar konuşuyor ortalıkta birde @BirTutamMutluluk20 kanka bu tembelliği sana yakıştıramadım
Evet ben şablon çıkarıyordum çocuklara resim dersi için yerde habire hareket halinde oldugumsan anlamadım ama eşimin yuzundeki panikten anladım
Yüzeye yakın olmuş yine
Aynen cok mantikli tum kategoriler icin boyle olmasi hani en son yarismada hep ayni seyler yapiliyor diye bildirim gitmemisti falan.. farkli tarifler olsun misal ben esimle bir tarif uydurdum onu yapicaz bakalim nasil olacakBen içinizden biriyim canım,sizinle beraber boşa yarışmıyorum.Tüm hislerinizi,heyecanlarınızı ve düşüncelerinizi biliyorum.Bile bile tekrar veremem.Hatta bunu diğer kategorilerde de yapıyorum:)Haksızlık olmasın:)
Amin canım,❤İnşallah canım benim Rabbim sağlıkla evlatla sevdiklerimizle sınamasın bizi hepsi ayrı zor
Orda çok pahalıymış öyle diyordu en sonLabne bulamadı galiba
Sen bana neden anlatmiyorsunSen ,bana ???
Daha önce hep birinci olan tarifleri sonraki yıl genelde vermiyorum:)Aynen cok mantikli tum kategoriler icin boyle olmasi hani en son yarismada hep ayni seyler yapiliyor diye bildirim gitmemisti falan.. farkli tarifler olsun misal ben esimle bir tarif uydurdum onu yapicaz bakalim nasil olacak