- 8 Nisan 2017
- 56.962
- 299.836
- 698
Yanlış yazdım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanlış yazdım.
1. yarışmaya katılan pro olmayan tüm üyelere pro üyelik verildi .Fırsatı kaçırdın
Süt yoğurt olaydı iyiydi
Ağzını yakmaz mı kiBen taze soğan veriyordum onun acısı damağa iyi geliyor ama başında olman lazım beyaz kısmı iyi geliyor
Maşaallah koca adam olmuşO zaman dişlerin çıkması yakındır:)30 unda 8 ayı bitiyor teyzesi. :)
Ben etiket ettim soyledim ona gel diye tepti fırsatı1. yarışmaya katılan pro olmayan tüm üyelere pro üyelik verildi .Fırsatı kaçırdın
Olsun,ben anladım yine de :))
Yanlış yazdım.
Nasip kısmet1. yarışmaya katılan pro olmayan tüm üyelere pro üyelik verildi .Fırsatı kaçırdın
Gerçekler efendimTeveccühünüz efem
Ben verdim pırasa havuç taze soğan bir guzel geveledi zaten soganin acısı rahatlatıyor sanırım o kaşıntıyı ilk de bileme dim de dış kaşıyıcı yerine onları verdim ben hepAğzını yakmaz mı ki
Olsun,ben anladım yine de :))
İçine otursun diye söyledimBen etiket ettim soyledim ona gel diye tepti fırsatı
İnşaallah kıyafetlerinin yakalarını bile yiyorMaşaallah koca adam olmuşO zaman dişlerin çıkması yakındır:)
Sordun,söyledimAcı gerçekler i duyuyor bu kulakla r
Bizde hep taze soğan veririz:)Ağzını yakmaz mı ki
Sordun,söyledim
Kıyamam demek kaşınıyorİnşaallah kıyafetlerinin yakalarını bile yiyor
He onu gündü farkettim etiket yaparken ben
Havuç bende verdim de elinden sallayıp atıyor kerata yarın tekrar deneyeyimBen verdim pırasa havuç taze soğan bir guzel geveledi zaten soganin acısı rahatlatıyor sanırım o kaşıntıyı ilk de bileme dim de dış kaşıyıcı yerine onları verdim ben hep
Annem der ağzının kasintisini alırmış hakikaten de rahatlıyor ama bayağı güzel kokuyor sonra buram buramBizde hep taze soğan veririz:)