Çok güzel olur bakalım tuzlulari nasil susleyecekler gerçi @Canfeb leBirTutamMutluluk20 a belli olmaz tarif başına danilo bile diker bunlar
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel olur bakalım tuzlulari nasil susleyecekler gerçi @Canfeb leBirTutamMutluluk20 a belli olmaz tarif başına danilo bile diker bunlar
![]()
Sallanmış bugün yineAynı bende ya ne olsun sallandik mi diye bakar dururum![]()
Amin canım cümle ölmüşlerimiz inşallah nur içinde yatsın hepsiRabbim sabır versin canımNur içinde yatsın inşaaalh
![]()
Aha,tamam :)W.. Li..![]()
Canım benimDün gece rüyamda annemi gördüm görsem ayrı üzülüyorum görmesem ayrı çok özledim be şöyle canımdan çok seven birine yaslanıp biraz dinlenmeye o kadar ihtiyacım var ki bilemezsiniz
İnşaallah canımAmin canım cümle ölmüşlerimiz inşallah nur içinde yatsın hepsi
Geçtim miAha,tamam :)
Temasa ve ayrılıklar hiç dayanamıyorum kolay kolay sarilamiyorum bende kimseyeDün gece rüyamda annemi gördüm görsem ayrı üzülüyorum görmesem ayrı çok özledim be şöyle canımdan çok seven birine yaslanıp biraz dinlenmeye o kadar ihtiyacım var ki bilemezsiniz
İyiyiz canım çok şükürİyi akşamlar kızlar bende oğlanı uyuttum köyden yeni döndük daha hastalık bestelikte yok çok şükür iyiyiz sizler nasılsınız çoluk çocuk![]()
Canım benim![]()
İnşaallah canım![]()
Geçtim mi![]()
Ben kırmızı Dardoroiçiyordum da,anladın sen onu
![]()
Iyi akşamlar canım:)İyi şükür,sen nasılsın?İyi akşamlar kızlar bende oğlanı uyuttum köyden yeni döndük daha hastalık bestelikte yok çok şükür iyiyiz sizler nasılsınız çoluk çocuk![]()
Şükür bu güneİyi akşamlar kızlar bende oğlanı uyuttum köyden yeni döndük daha hastalık bestelikte yok çok şükür iyiyiz sizler nasılsınız çoluk çocuk![]()
Kesinlikle bende onu diyecektim tam klavyemden aldın lafıTemasa ve ayrılıklar hiç dayanamıyorum kolay kolay sarilamiyorum bende kimseye
En güzel şey evladn varligi sımsıkı sarıl onlara uzuntunu unutturan her şeye şifa onlar![]()
Anlat tın mıAzimkar![]()
nasıl olur o kadar konuşuyor ortalıkta birde
Evet ben şablon çıkarıyordum çocuklara resim dersi için yerde habire hareket halinde oldugumsan anlamadım ama eşimin yuzundeki panikten anladımSallanmış bugün yine![]()
HayırAnlat tın mı![]()