BirTutamMutluluk20 tarif almadıÇok güzel olur bakalım tuzlulari nasil susleyecekler gerçi @Canfeb le BirTutamMutluluk20 a belli olmaz tarif başına danilo bile diker bunlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BirTutamMutluluk20 tarif almadıÇok güzel olur bakalım tuzlulari nasil susleyecekler gerçi @Canfeb le BirTutamMutluluk20 a belli olmaz tarif başına danilo bile diker bunlar
Sallanmış bugün yineAynı bende ya ne olsun sallandik mi diye bakar dururum
Amin canım cümle ölmüşlerimiz inşallah nur içinde yatsın hepsiRabbim sabır versin canımNur içinde yatsın inşaaalh
Aha,tamam :)W.. Li..
Canım benimDün gece rüyamda annemi gördüm görsem ayrı üzülüyorum görmesem ayrı çok özledim be şöyle canımdan çok seven birine yaslanıp biraz dinlenmeye o kadar ihtiyacım var ki bilemezsiniz
İnşaallah canımAmin canım cümle ölmüşlerimiz inşallah nur içinde yatsın hepsi
Geçtim miAha,tamam :)
Ben kırmızı Dardoro içiyordum da,anladın sen onuGeçtim mi
Temasa ve ayrılıklar hiç dayanamıyorum kolay kolay sarilamiyorum bende kimseyeDün gece rüyamda annemi gördüm görsem ayrı üzülüyorum görmesem ayrı çok özledim be şöyle canımdan çok seven birine yaslanıp biraz dinlenmeye o kadar ihtiyacım var ki bilemezsiniz
İyiyiz canım çok şükürİyi akşamlar kızlar bende oğlanı uyuttum köyden yeni döndük daha hastalık bestelikte yok çok şükür iyiyiz sizler nasılsınız çoluk çocuk
Canım benim
İnşaallah canım
Geçtim mi
Ben kırmızı Dardoro içiyordum da,anladın sen onu
Iyi akşamlar canım:)İyi şükür,sen nasılsın?İyi akşamlar kızlar bende oğlanı uyuttum köyden yeni döndük daha hastalık bestelikte yok çok şükür iyiyiz sizler nasılsınız çoluk çocuk
Şükür bu güneİyi akşamlar kızlar bende oğlanı uyuttum köyden yeni döndük daha hastalık bestelikte yok çok şükür iyiyiz sizler nasılsınız çoluk çocuk
Kesinlikle bende onu diyecektim tam klavyemden aldın lafı Bende ihtiyacım olduğunda beni koşulsuz seven şimdilerde minicik masum melek onlar sarılıyorum sımsıkı oda sarılıyor nasıl iyi geliyor evlat bambaşka bşymiş valla Allah eksikliğini göstermesin isteyen herkese versin hayırlı evlatlar inşalllahTemasa ve ayrılıklar hiç dayanamıyorum kolay kolay sarilamiyorum bende kimseye
En güzel şey evladn varligi sımsıkı sarıl onlara uzuntunu unutturan her şeye şifa onlar
Anlat tın mıAzimkar
nasıl olur o kadar konuşuyor ortalıkta birde BirTutamMutluluk20 kanka bu tembelliği sana yakıştıramadımBirTutamMutluluk20 tarif almadı
Evet ben şablon çıkarıyordum çocuklara resim dersi için yerde habire hareket halinde oldugumsan anlamadım ama eşimin yuzundeki panikten anladımSallanmış bugün yine
HayırAnlat tın mı