- 8 Nisan 2017
- 56.961
- 299.825
- 698
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
15 verdim canım:)Nevoş kaç tarif alındı
Hoşbulduk canım nasılsınHsogeldn :))
Öne çıkanları vermeyeceğim canım:)Ne yalan söyleyyeim ilk üçü baştan beri biliyordum yanılmadım:)Nevreste şimdi ben şunu kaçırdım önceki tarifler mi alinmayacak yoksa önceki tariflerden öne çıkanlar mi olmayacak
Buyrun benim.@Nana
@can09e nasılsın :))
@Feslegen Kokulu Nane tarif aldın mı
Kukrim
Jenna16
@Elhan
@evlaefe nasıl oldun
@-cantanem-
@Elalis taze birinci naber :))
@Dahliadivin
@Blue_Perii :))
Canfeb naber :))
BirTutamMutluluk20
@Evvab
@Kirmizi pabuc bebişin son durum ne nasılsın ??
@Lilimam özledim ama
@deynepnaz
İyi bende yedik içtik ödevleri tamamladık çizgi film izliyoruz bugün 11 de yatin isterseniz dedim çok geç kalktılar diyeHoşbulduk canım nasılsın
Anladım abla en güzeli yoksa her alan devam ederdi aynı sırada , bu hafta birinci olan da mı verilmeye cek :))Öne çıkanları vermeyeceğim canım:)Ne yalan söyleyyeim ilk üçü baştan beri biliyordum yanılmadım:)
Haksızlık olmasın diye onları vermiyorum:)
Naparsin beyaaaBuyrun benim.
Bizde hallettik aynılarını en son ben girdim çıktım duşa şimdi nescafe veİyi bende yedik içtik ödevleri tamamladık çizgi film izliyoruz bugün 11 de yatin isterseniz dedim çok geç kalktılar diye
Aynen canım vermeyebilirim:)Takip konusunda tıkanmazsak chescake -tiramisu kimseye yokAnladım abla en güzeli yoksa her alan devam ederdi aynı sırada , bu hafta birinci olan da mı verilmeye cek :))
Hoşgeldin canım kaçıncı nescafe:)Bizde hallettik aynılarını en son ben girdim çıktım duşa şimdi nescafe ve
İyi beya nolsun. Sen naparsin?Naparsin beyaaa
Hoşbulduk canım 2.bugün :)Hoşgeldin canım kaçıncı nescafe:)
Kırmızı mı içiyorsun ?Bizde hallettik aynılarını en son ben girdim çıktım duşa şimdi nescafe ve
Çok güzel olur bakalım tuzlulari nasil susleyecekler gerçi Canfeb le BirTutamMutluluk20 a belli olmaz tarif başına danilo bile diker bunlarAynen canım vermeyebilirim:)Takip konusunda tıkanmazsak chescake -tiramisu kimseye yok
Aynı bende ya ne olsun sallandik mi diye bakar dururumİyi beya nolsun. Sen naparsin?
Rabbim sabır versin canımNur içinde yatsın inşaaalhDün gece rüyamda annemi gördüm görsem ayrı üzülüyorum görmesem ayrı çok özledim be şöyle canımdan çok seven birine yaslanıp biraz dinlenmeye o kadar ihtiyacım var ki bilemezsiniz
Hayrolsun insallah kuzum❤Dün gece rüyamda annemi gördüm görsem ayrı üzülüyorum görmesem ayrı çok özledim be şöyle canımdan çok seven birine yaslanıp biraz dinlenmeye o kadar ihtiyacım var ki bilemezsiniz
W.. Li..Kırmızı mı içiyorsun ?