- 8 Nisan 2017
- 57.040
- 301.180
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15 verdim canım:)Nevoş kaç tarif alındı![]()
Hoşbulduk canım nasılsınHsogeldn :))
Öne çıkanları vermeyeceğim canım:)Ne yalan söyleyyeim ilk üçü baştan beri biliyordum yanılmadım:)Nevreste şimdi ben şunu kaçırdım önceki tarifler mi alinmayacak yoksa önceki tariflerden öne çıkanlar mi olmayacak
![]()
Buyrun benim.@Nana
@can09e nasılsın :))
@Feslegen Kokulu Nane tarif aldın mı
Kukrim
Jenna16
@Elhan
@evlaefe nasıl oldun
@-cantanem-
@Elalis taze birinci naber :))
@Dahliadivin
@Blue_Perii :))
Canfeb naber :))
BirTutamMutluluk20
@Evvab
@Kirmizi pabuc bebişin son durum ne nasılsın ??
@Lilimam özledim ama
@deynepnaz![]()
İyi bende yedik içtik ödevleri tamamladık çizgi film izliyoruz bugün 11 de yatin isterseniz dedim çok geç kalktılar diyeHoşbulduk canım nasılsın![]()
Anladım abla en güzeli yoksa her alan devam ederdi aynı sırada ,Öne çıkanları vermeyeceğim canım:)Ne yalan söyleyyeim ilk üçü baştan beri biliyordum yanılmadım:)
Haksızlık olmasın diye onları vermiyorum:)
Naparsin beyaaaBuyrun benim.
Bizde hallettik aynılarını en son ben girdim çıktım duşaİyi bende yedik içtik ödevleri tamamladık çizgi film izliyoruz bugün 11 de yatin isterseniz dedim çok geç kalktılar diye![]()
Aynen canım vermeyebilirim:)Takip konusunda tıkanmazsak chescake -tiramisu kimseye yokAnladım abla en güzeli yoksa her alan devam ederdi aynı sırada ,bu hafta birinci olan da mı verilmeye cek :))
Hoşgeldin canım kaçıncı nescafe:)Bizde hallettik aynılarını en son ben girdim çıktım duşaşimdi nescafe ve
![]()
İyi beya nolsun. Sen naparsin?Naparsin beyaaa
Hoşbulduk canım 2.bugün :)Hoşgeldin canım kaçıncı nescafe:)
Kırmızı mı içiyorsun ?Bizde hallettik aynılarını en son ben girdim çıktım duşaşimdi nescafe ve
![]()
Çok güzel olur bakalım tuzlulari nasil susleyecekler gerçiAynen canım vermeyebilirim:)Takip konusunda tıkanmazsak chescake -tiramisu kimseye yok![]()
Aynı bende ya ne olsun sallandik mi diye bakar dururumİyi beya nolsun. Sen naparsin?
Rabbim sabır versin canımDün gece rüyamda annemi gördüm görsem ayrı üzülüyorum görmesem ayrı çok özledim be şöyle canımdan çok seven birine yaslanıp biraz dinlenmeye o kadar ihtiyacım var ki bilemezsiniz
Hayrolsun insallah kuzumDün gece rüyamda annemi gördüm görsem ayrı üzülüyorum görmesem ayrı çok özledim be şöyle canımdan çok seven birine yaslanıp biraz dinlenmeye o kadar ihtiyacım var ki bilemezsiniz
W.. Li..Kırmızı mı içiyorsun ?![]()