• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pınar Labneli Tarifler Yarışması (2. Hafta)

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    730
  • Anket Kapalı .
Hoşbulduk canım nasılsın 😊
İyi bende yedik içtik ödevleri tamamladık çizgi film izliyoruz bugün 11 de yatin isterseniz dedim çok geç kalktılar diye 🙄

Öne çıkanları vermeyeceğim canım:)Ne yalan söyleyyeim ilk üçü baştan beri biliyordum yanılmadım:)
Haksızlık olmasın diye onları vermiyorum:)
Anladım abla en güzeli yoksa her alan devam ederdi aynı sırada ,😂 bu hafta birinci olan da mı verilmeye cek :))

İyi bende yedik içtik ödevleri tamamladık çizgi film izliyoruz bugün 11 de yatin isterseniz dedim çok geç kalktılar diye 🙄
Bizde hallettik aynılarını en son ben girdim çıktım duşa 😊şimdi nescafe ve:KK14:

Anladım abla en güzeli yoksa her alan devam ederdi aynı sırada ,😂 bu hafta birinci olan da mı verilmeye cek :))
Aynen canım vermeyebilirim:)Takip konusunda tıkanmazsak chescake -tiramisu kimseye yok:70:

Dün gece rüyamda annemi gördüm görsem ayrı üzülüyorum görmesem ayrı çok özledim be şöyle canımdan çok seven birine yaslanıp biraz dinlenmeye o kadar ihtiyacım var ki bilemezsiniz

Dün gece rüyamda annemi gördüm görsem ayrı üzülüyorum görmesem ayrı çok özledim be şöyle canımdan çok seven birine yaslanıp biraz dinlenmeye o kadar ihtiyacım var ki bilemezsiniz
Rabbim sabır versin canım:60:Nur içinde yatsın inşaaalh:60:

Back