- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Bomba gibi ilerliyoruz
Nevroş benim tarif süper marketler karşısında bakkal gibi kaldı amma unutulmasın hala bakkala giden bir nesil var
Umarım kk da da vardır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bomba gibi ilerliyoruz
Hey maşallahBomba gibi ilerliyoruz
Senin tarifte güzel canım:)Çok ciddiyim:)Eminim seveni çok vardır:)Nevroş benim tarif süper marketler karşısında bakkal gibi kaldı amma unutulmasın hala bakkala giden bir nesil var
Umarım kk da da vardır
Nasılsın güzelimHey maşallah
Şaşkinbakkal'a karşı Carrefour ,ben senden yanayımNevroş benim tarif süper marketler karşısında bakkal gibi kaldı amma unutulmasın hala bakkala giden bir nesil var
Umarım kk da da vardır
Çok şükür güzelciğim,iyiyim .Sen nasılsın?Nasılsın güzelim
İyiyim canım çok şükürÇok şükür güzelciğim,iyiyim .Sen nasılsın?
Allah iyilik versin canımİyiyim canım çok şükür
Sağol canım benimAllah iyilik versin canım
Sen de sağol güzelciğimSağol canım benim
Senin tarifte güzel canım:)Çok ciddiyim:)Eminim seveni çok vardır:)
Yok degistirmiycem,o kadar benimsemisim baksana kağıda onu yazmışım sokakta adımı sorsalar canfeb diyecemCanfeb bu nicki değiştirme
İyi tamam sevindimÖbürünü sevmedimYok degistirmiycem,o kadar benimsemisim baksana kağıda onu yazmışım sokakta adımı sorsalar canfeb diyecem
Hürrem ve Canfeb ayrılmaz ikiliYok degistirmiycem,o kadar benimsemisim baksana kağıda onu yazmışım sokakta adımı sorsalar canfeb diyecem
Ben de hiç sevmemiştimİyi tamam sevindimÖbürünü sevmedim
Buranın ablaları olarak bir daha bizden izinsiz değişim yapmasını yasaklıyoruzBen de hiç sevmemiştim
Çıtır ablalar olarak amaBuranın ablaları olarak bir daha bizden izinsiz değişim yapmasını yasaklıyoruz